3 Νοε 2009

Μπόλονι: «Να προχωρήσει του Γιοβάνοβιτς ο Ολυμπιακός»!

Το αγωνιστικό σκέλος πέρασε σε δεύτερη μοίρα στη συνέντευξη Τύπου της Σταντάρ Λιέγης, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι ο προπονητής των Βέλγων, Λάζλο Μπόλονι, όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, όχι μόνο είπε την άποψή του αλλά τους παρότρυνε να κινηθούν για την απόκτησή του!

«Ο Γιοβάνοβιτς (σ.σ. μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όσο για τον Ολυμπιακό, παίζει συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμένα από αυτά που είδα μου αρέσει. Το Καραϊσκάκη, η ομάδα… Το θέμα είναι τι θα κάνει ο ίδιος ο παίκτης, αφού τον θέλουν Ισπανία και Αγγλία. Αν ο Ολυμπιακός τον θέλει, τότε λέω να το προχωρήσει», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Σταντάρ και συνέχισε αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Μας έχει μείνει το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν μάθημα για εμάς. Ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή οι πιο άνετες ομάδες του γκρουπ γιατί έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς. Για εμάς το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό. Είναι παραπάνω από σημαντικό. Περιμένω από κάποιους παίκτες μου καλή απόδοση και από κάποιους άλλους καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα της Αθήνας. Εάν πάρουμε τους 3 βαθμούς τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Αν πάρουμε 1 βαθμό τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Στις 2 αγωνιστικές που θα απομένουν θα κοιτάξουμε να παλέψουμε για την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ άρχισε να βρέχει και μπορεί αυτό να μας κάνει καλό γιατί είμαστε πιο συνηθισμένοι. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για 2- 3 παίκτες στην ενδεκάδα, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βάλω τους καλύτερους».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το πρόσφατο επεισόδιο του με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, είπε: «Τα έχουμε βρει, δεν θέλω τίποτα περισσότερο για αυτό το θέμα».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τελευταία πατέρας, Ντε Καμάργκο: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωή μου που γεννήθηκε το πρώτο μου παιδί», ήταν το σχόλιο του και στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε με όλες δυνάμεις για τη νίκη. Θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ περισσότερο από τον Ολυμπιακό για να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES