3 Νοε 2009

Σκέψεις για ανάσες σε «Κάρα»

Το ενδεχόμενο να δώσει ανάσες στον Γιώργο Καραγκούνη στην αναμέτρηση με τη Στουρμ Γκρατς, για το Europa League, την προσεχή Πέμπτη, εξετάζει ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο έμπειρος μέσος είναι καταπονημένος από τους συνεχείς αγώνες και στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ολλανδός προπονητής έδειξε ότι προσανατολίζεται να μην τον χρησιμοποιήσει από την αρχή.

Στη δοκιμή ενδεκάδας που έγινε, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, οι Γκάμπριελ και Σπυρόπουλος στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στόπερ θα είναι οι Βύντρα και Σαριέγκι, με τον Μπιέρσμιρ να μένει στον πάγκο. Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, έχοντας λίγο μπροστά τους τον Κατσουράνη, τον οποίο θα πλαισιώνουν από τα άκρα οι Νίνης και Σαλπιγγίδης, με τον Σισέ να είναι ο μοναδικός σέντερ φορ. Πάντως, στο δεύτερο μέρος των δοκιμών, αντί του Νίνη χρησιμοποιήθηκε ο Λέτο ως αριστερός χαφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρίνος (τραυματίας), Χριστοδουλόπουλος, Δάρλας, Μαχλελής (για λόγους τακτικής), Σεϊταρίδης, Μάντζιος, Κλέιτον και Τζιόλης (δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA).

Δεν μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό ο «Ιβ»!

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρέας Ίβανσιτς. Όμως, όταν ο Αυστριακός πήγε στη Μάιντς, είχε υπογραφεί ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, που απαγορεύει τη μετακίνηση του «Ιβ» από τη γερμανική ομάδα στους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Bundesliga, έχοντας πετύχει έξι γκολ (ο πρώτος έχει επτά) και έχει έξι ασίστ. Το καλοκαίρι η Μάιντς είχε δώσει 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του διεθνούς παίκτη για δύο χρόνια, αλλά αν δώσει άλλα 200.000 ευρώ αποκτά το 100% των δικαιωμάτων του.

«Να συνεχίσω με νταμπλ!»

Την πρώτη του συνέντευξη από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, και ο στόχος του είναι ο ίδιος με αυτόν που πέτυχε τη σεζόν 2003-04, πριν φύγει για την Πόρτο. «Θέλω να συνεχίσω όπως έφυγα. Με το νταμπλ», τόνισε ο διεθνής μπακ, μιλώντας στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», που κυκλοφορεί αύριο, 4 Νοεμβρίου.

Ο 28χρονος παίκτης εμφανίζεται ευχαριστημένος από το γεγονός ότι αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Χενκ Τεν Κάτε, κάτι που θα συμβεί και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

* Τη στήριξη τουλάχιστον 4.000 φίλων του θα έχει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στη Λιβαδειά, αν και η «πράσινη» ΠΑΕ έχει 3.000 εισιτήρια στη διάθεσή της. Ηδη, προγραμματίζονται εκδρομές και εφόσον βοηθήσει ο καιρός, οι παίκτες του Τεν Κάτε θα παίζουν σαν να είναι στην έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES