3 Νοε 2009

Ντουντού: «Θα πάμε να τους πατήσουμε»!

Το σύνθημα για τον αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, έδωσε ο Ντουντού, λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει για το Βέλγιο.

«Θα πάμε να τους πατήσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να φύγουμε με τη νίκη», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Από την πλευρά του, ο Έντσο Μαρέσκα τόνισε: «Έχω παίξει κόντρα στη Σταντάρ με τη Σεβίλλη, αλλά τότε είχαμε χάσει. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη», ενώ ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ ανέφερε: «Δεν πρέπει να πάμε για να μην χάσουμε. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και η Σταντάρ έχει φανατικούς οπαδούς και καυτή έδρα. Και στα πρώτα λεπτά θα πιέσουν και θα παίξουν πολύ επιθετικά».

Καταλήγοντας, ο Πολωνός αμυντικός απάντησε στο ερώτημα αν οι Πειραιώτες είναι πνευματικά και ηθικά έτοιμοι για αυτό το ματς, λέγοντας ότι «είναι πολύ πρωί για να απαντήσω, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί η Σταντάρ παίζει το τελευταίο της χαρτί».

Από την πλευρά του, ο Όσκαρ υπογράμμισε: «Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και αυτό να μην γίνει θα είμαστε πάλι το φαβορί για την πρόκριση».

«Πετάει» για τους… «16»!

Για το Βέλγιο όπου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης πετάει η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν με πολλές απουσίες, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ζίκο θέλει οι παίκτες του να παρουσιάσουν την ίδια θέληση με τον αγώνα στο Περιστέρι και να καταφέρουν να «αποδράσουν» με το τρίποντο από τη Λιέγη, όπου αύριο (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αντιμετωπίζουν την τοπική Σταντάρ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Τοροσίδη (ενδέχεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή), Ντάρμπισαϊρ, Λεονάρντο, Ντιόγο, Ζαϊρί (δέκα μέρες εκτός με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) και Κ. Παπαδόπουλο (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο). Στην 20αδα βρίσκεται και ο Φετφατζίδης, που δηλώθηκε εκτάκτως στην UEFA.

Η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους Νικοπολίδη, Παναγόπουλο, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδη, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλο, Σοϊλέδη, Στολτίδη και Μήτρογλου.

Όσον αφορά τον Γκαλέτι, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εκτιμά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι πανέτοιμος αύριο βράδυ. Από την πλευρά του, ο 29χρονος παίκτης έλεγε και χθες ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να λείψω. Θα παίξω». Στη διάθεση του Ζίκο θα βρίσκονται ο Λεντέσμα (αν χρειαστεί θα κάνει ένεση αντιβίωσης για να παίξει) και ο Μάρεσκα.

* Την Πέμπτη θα στείλει ο Ολυμπιακός το υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τον εντός έδρας αγώνα με τη Σταντάρ και στις 12 του μήνα εκδικάζεται η υπόθεση. Τα πράγματα είναι ακόμα δύσκολα και υπάρχει πιθανότητα τιμωρίας του Καραϊσκάκη, αλλά γίνεται προσπάθεια για να αποφευχθεί.

«Δεν υπάρχει επαφή με Ολυμπιακό»

Φήμες ότι ο κ. Χρυσικόπουλος βρίσκεται στην Ιταλία και έχει συνάντηση με μάνατζερ για την υπόθεση του Αντριάνο βγήκαν πάλι στην επιφάνεια. Ωστόσο, η διοίκηση διαψεύδει ό,τι έχει να κάνει με μεταγραφικά ζητήματα, παρότι κάνει επαφές και προετοιμάζει το έδαφος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Παράλληλα, στην Τουρκία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για επαφές για τον Ντέιβιντ.

Όσον αφορά τον Ελτον Μπραντάο της Βάσκο, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μπρούνο Παΐβα, δήλωσε στα Μέσα της χώρας του καφέ για τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε ότι ο Ζίκο δουλεύει πάντα με Βραζιλιάνους στις ομάδες του, αλλά αυτή τη στιγμή τόσο εγώ όσο και ο συνεργάτης μου δεν έχουμε κάτι να πούμε. Δεν υπάρχει επαφή, αλλά ακόμα είναι νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES