3 Νοε 2009

Είπε αντίο ο Μαζίνιο

Μετά από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση του Αρη το μεσημέρι της Δευτέρας (2/11) βρέθηκε η χρυσή τομή για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα των "κιτρίνων" και έτσι ο Ιομάρ Μαζίνιο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους θεσσαλονικείς.
Οσο για τους λόγους του διαζυγίου; Είναι σαφές ότι ο Μαζίνιο πλήρωσε το τίμημα της μέτριας πορείας που διαγράφουν οι «κίτρινοι» στο πρωτάθλημα, καθώς η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή, κάθε άλλο παρά διαμόρφωσε κλίμα ικανοποίησης στις τάξεις της διοίκησης. Οι επιτελείς του Αρη εκτιμούν ότι βάσει του υλικού που διαθέτει η ομάδα, δεν δικαιολογείται η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ χαρακτηρίζονται λίγοι οι 14 βαθμοί που έχει εξασφαλίσει.
Ακόμη, έχουν σαφέστατα παράπονα για την απόδοση της ομάδας στα δεύτερα ημίχρονα των τελευταίων αγώνων. Ξεκινώντας δηλαδή από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, την αγωνιστική καθίζηση της επανάληψης στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και την παθητική στάση που είχε η ομάδα απέναντι στην Λάρισα, παρότι αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο μέρος του αγώνα στο Αλκαζάρ. Ο βραζιλιάνος προπονητής μετέβη μάλιστα στις εγκαταστάσεις του Ν.Ρυσίου για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση για το τέλος της συνεργασίας του με τον Αρη.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναμένεται εντός των επόμενων ωρών και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει - με διαφορά ελάχιστων ωρών - η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου ότι οι θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον αργεντίνο προπονητή για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων (1+1) και προφανώς απομένει να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του ή ακόμη να βάλει ένα επίσημο τέλος στη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας.

Η επίσημη ανακοίνωση
Το απόγευμα της Δευτέρας (2/11) η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τη λύσης της συνεργασίας της με τον Μαζίνιο. "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία για λύση της συνεργασίας κοινεί συναινέσει με τον Ιομάρ Μαζίνιο και το Ντονάτο Γκάμα Ντα Σίλβα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους. Οι δύο προπονητές βρέθηκαν στην  σημερινή προπόνηση της ομάδας και αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές και τους υπόλοιπους πρώην συνεργάτες τους", ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES