3 Νοε 2009

Ετοιμάζει Λέτο για Στουρμ

Την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο στο παιχνίδι της Πέμπτης (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Europa League, έχει ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεκινήσει στα δύο τελευταία ματς του Παναθηναϊκού και ήταν στενοχωρημένος για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να τον τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, δίνοντας κάποιες ανάσες στον Κατσουράνη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Βύντρα να πάρει τη θέση κάποιου εκ των Μπιάρσμιρ ή Γκάμπριελ. Ο Σαριέγκι θα παραμείνει στην ενδεκάδα, αφού δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στη Λιβαδειά λόγω τιμωρίας.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μείνουν στον πάγκο ο Καραγκούνης ή ο Σαλπιγγίδης, ενώ σίγουρα θα επιστρέψει ο Ζιλμπέρτο στο αρχικό σχήμα. Παρόλα αυτά, οι σκέψεις του Τεν Κάτε αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Τεν Κάτε έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με τους Αυστριακούς. «Τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς με τη Στουρμ Γκρατς. Είδατε κι εδώ ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά έχουμε τις δυνατότητες και πρέπει να πάμε εκεί να νικήσουμε για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Είναι σημαντικό ματς, διότι αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα περάσουμε και θα φύγει η πίεση από πάνω μας. Με νίκη ίσως είναι η ευκαιρία να βγούμε και πρώτοι, διότι η Γαλατά έχει δύσκολο ματς στη Ρουμανία με την Ντιναμό», ήταν τα λόγια του Ολλανδού στους παίκτες.

Δεν μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό ο «Ιβ»!

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρέας Ίβανσιτς. Παρόλα αυτά, όταν ο Αυστριακός πήγε στη Μάιντς είχε υπογραφεί ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, που απαγορεύει την μετακίνηση του «Ιβ» από τη γερμανική ομάδα στους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Bundesliga, έχοντας πετύχει έξι γκολ (ο πρώτος έχει επτά) και κάνει έξι ασίστ. Το καλοκαίρι η Μάιντς είχε δώσει 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του διεθνούς παίκτη για δύο χρόνια, αλλά αν δώσει άλλα 200.000 ευρώ αποκτά το 100% των δικαιωμάτων του.

«Να συνεχίσω με νταμπλ!»

Την πρώτη του συνέντευξη από τότε που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο στόχος του είναι ο ίδιος με αυτόν που πέτυχε τη σεζόν 2003-04, πριν φύγει για την Πόρτο. «Θέλω να συνεχίσω όπως έφυγα. Με το νταμπλ», τόνισε ο διεθνής μπακ, μιλώντας στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» που κυκλοφορεί αύριο, 4 Νοεμβρίου.

Ο 28χρονος παίκτης εμφανίζεται ευχαριστημένος από το γεγονός ότι αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Χενκ Τεν Κάτε, κάτι που θα συμβεί και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

* Τη στήριξη τουλάχιστον 4.000 φίλων του θα έχει ο Παναθηναϊκός στην Κυριακή στη Λιβαδειά, αν και η «πράσινη» ΠΑΕ έχει 3.000 εισιτήρια στη διάθεσή της. Ηδη προγραμματίζονται εκδρομές και, εφόσον βοηθήσει ο καιρός οι παίκτες του Τεν Κάτε θα παίζουν σαν… την έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES