3 Νοε 2009

«Η ΑΕΚ στον Μπομπ τώρα»!

Απόλυτα θετικός στην είσοδο του Μπομπ Κοζώνη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κιντής. Με δήλωση στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Γιάννη Καραλή, ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» ξεκαθάρισε ότι βλέπει με καλό μάτι την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον γνωστό επιχειρηματία, τονίζοντας πως: «Η θέση μου ως οπαδός είναι ξεκάθαρη: Δώστε την ΑΕΚ στον Μπομπ ΤΩΡΑ».

Θανόπουλος: «Φταίμε όλοι»!

Κάλεσμα αφύπνισης στους παίκτες της ΑΕΚ απηύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, που πέρασε από τους Θρακομακεδόνες και μίλησε στην ομάδα.

«Υπάρχουν απαιτήσεις από εσάς, γιατί είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Ευθύνες έχουμε όλοι μας. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες. Όλοι έχουμε μερίδιο για τα αρνητικά αποτελέσματα», είπε σε ήπιους τόνους και πρόσθεσε: «Ο κόσμος είναι ξενερωμένος και πρέπει να συνέλθετε για να τους φέρουμε και πάλι κοντά μας. Να γίνουμε ξανά οικογένεια ως ομάδα και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και ο κόσμος θα είναι κοντά μας και πάλι. Σας πιστεύουμε όλοι. Έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας και την ιστορία της ομάδας μας. Για αυτό και ο κόσμος είναι εξαγριωμένος».

Ακολούθως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για όλες τις εξελίξεις στις επαφές των μετόχων με τον Χαράλαμπο Κοζώνη.

Εκτός και ο Μάκος

Ένα επιπλέον πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για το Europa League (22:05). Ο Γρηγόρης Μάκος υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, έτσι χάνει το ματς της Δευτέρας απέναντι στη Λάρισα, αλλά πιθανώς και τα μπαράζ της Εθνικής απέναντι στην Ουκρανία.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο θώρακα, από μια αγκωνιά που δέχτηκε στο παιχνίδι της Κυριακής και έτρεξε μόνος του. Πάντως, ο Σουηδός αμυντικός δεν υπολογιζόταν για το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού είναι τιμωρημένος, όπως επίσης και οι Άρσε και Αραούχο, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκερέιρο. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Ζεράλντο Άλβες, αφού παρότι προπονείται πλέον κανονικά, του λείπουν παιχνίδια. Έτσι, στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Γιάχιτς με έναν εκ των Γκέντσογλου, Ενσαλίβα ή Χουανφράν, ενώ Γεωργέας και Καράμπελας θα καλύπτουν τα δύο άκρα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος λόγω τιμωρίας θα βρίσκεται στην εξέδρα και όχι στον πάγκο, είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Χουανφράν, Γεωργέας, Λεονάρντο, Καράμπελας, Παυλής, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES