3 Νοε 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στήριξη σε Παράσχο

Την εμπιστοσύνη της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθεί να έχει ο Γιώργος Παράσχος, παρά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης, κατέστησε σαφές πως «… τόσα χρόνια ασχολούμαι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν κάνω τέτοιες κινήσεις. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή. Αν οι παίκτες δεν αξιοποιούν τις ευκαιρίες, τι να κάνει ο προπονητής;».

Στο μεταξύ, η διοίκηση συμφώνησε με τον Γιώργο Κούσα για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2012 και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του υψηλόσωμου αμυντικού. Σειρά θα πάρει ο Γιώργος Σαϊτιώτης.

Στα αγωνιστικά, εκτός δύο απώλειες μετρά ο Γιώργος Παράσχος για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη (8/11, 16:45). Ο Κώστας Μενδρινός έχει μία κάκωση στον αυχένα, του τοποθετήθηκε κολάρο και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες, ενώ ο Πάρης Ανδράλας είναι τιμωρημένος. Ο Σαϊτιώτης έχει αιμάτωμα στο ζυγωματικό και ο Κώτσιος στην ποδοκνημική, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή τους, όπως και για τον Κοντογουλίδη που έχει ίωση. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης για να παίξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES