3 Νοε 2009

Δεν χρειάζεται θέαμα


Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία στην Λιέγη να τελειώσει την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν πάρει αποτέλεσμα στο Βέλγιο0 τότε ουσιαστικά εξασφαλίζει την 2η θέση και μπορεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου να είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία. Σίγουρα το παιχνίδι με την Σταντάρ δεν είναι το πιο κρίσιμο από όσα έδωσε η ομάδα έως τώρα, αλλά είναι καθοριστικό αφού θα επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Ζίκο μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα την δική του φιλοσοφία, που σαφώς ήταν πολύ πιο επιθετική από το πώς παρουσιαζόταν ο Ολυμπιακός στην αρχή της σεζόν. Το παιχνίδι με τους Βέλγους όμως πιστεύω πως θα μπορούσαν οι Πειραιώτες να θυμηθούν το… παλιό τους εαυτό. Κατά την δική μου άποψη υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που μετράει περισσότερο το να πετύχεις τον στόχο σου από το να προσφέρεις θέαμα.

Ας «κλέψει» λοιπόν το παιχνίδι, δεν τρέχει και τίποτα. Οι αντίπαλοι παίζουν την τελευταία τους ευκαιρία. Αναμένεται να μπουν επιθετικά στο ματς και να πιέσουν από το ξεκίνημα. Είναι ευκαιρία για τους Πειραιώτες να κλείσουν τους διαδρόμους, να λειτουργήσουν οργανωμένα στην άμυνα και θα έχουν μπροστά τους άλλα παιχνίδια για να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES