22 Νοε 2009

ΠΑΟΚ: Να παραμείνει το αφεντικό


Τη νίκη με την οποία θα καθιερωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας θέλει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι «ασπρόμαυροι», εφόσον επικρατήσουν του συμπολίτη, θα αποσπαστούν στους έξι βαθμούς και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τη συγκεκριμένη ευκαιρία. Ο Φερνάντο Σάντος κράτησε κρυφά τα χαρτιά του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αλλά δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 που δοκίμαζε όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κρέσιτς, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Αραμπατζή (δεξί μπακ), Κοντρέρας, Τσιρίλο (κεντρικοί αμυντικοί) και Λίνο (αριστερό μπακ). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Βιτόλο. Αριστερό χαφ θα είναι ο Σορλέν, δεξί ο Βιεϊρίνια και στο κέντρο θα παίξει ο Ίβιτς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουτζαβασίλης, Μαλεζάς, Αμπουμπακάρι, Μουν, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου και Φωτάκης, εκ των οποίων ένας θα αποκλειστεί πριν από την έναρξη του ματς. Εκτός έμειναν οι Σαβίνι (αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στη μέση) Χαλκιάς, Φιλόμενο, Μπιζέρα και Βερόν.

* Περίπου 180 εισιτήρια στις κεντρικές θύρες 1,2 και 3, ενώ 59 έχουν απομείνει για τη θύρα 8. Χθες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και στη θύρα 7. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις δέκα το πρωί σήμερα μέχρι την έναρξη του αγώνα (αν δεν έχουν εξαντληθεί νωρίτερα).

* Πριν από τον αγώνα με τον Αρη, έξω από την Τούμπα θα γίνει η προωθητική καμπάνια του CD του συλλόγου «ΠΑΟΚ, εμείς μαζί για μια ζωή». Το CD αυτό περιέχει οκτώ τραγούδια σε μουσική Παναγιώτη Παυλή και στίχους Αντώνη Μήτσικα, τα οποία ερμηνεύονται από τον Διονύση Μακρή, που είναι γνωστός ότι είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES