22 Νοε 2009

ΑΡΗΣ: Ποδαρικό με το δεξί!


Το πρώτο του παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Άρης με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο του. Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) από τον ΠΑΟΚ και ο Αργεντινός θέλει να σπάσει την «κατάρα» που θέλει τον Άρη να μην έχει νικήσει ποτέ στην έδρα των «ασπρόμαυρων» με ξένο προπονητή από το 1973 (σ.σ.: 1-0 με τον Μπράνκο Στάνκοβιτς). Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο 54χρονος τεχνικός να παρατάξει με 4-4-2 την ομάδα του, αν και υπάρχει η εναλλακτική λύση του 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από τους Νέτο (δεξί μπακ), Νασούτι, Ρομπέρζ (κεντρικοί αμυντικοί) και Αράνο (αριστερό μπακ). Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ναφτί και Φερνάντες, έχοντας στα πλάγια τους Χαβίτο και Πίτου Γκαρσία (ή Κάλβο). Οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Κόκε με τον Κάμπορα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ρομπέρζ, Γκρασιάν, Λαμπριάκος και Ρόβας. Εκτός έμειναν οι Ρονάλντο (αισθάνεται μικροενοχλήσεις), Γκαρσία, Φλάβιο(τραυματίες), Πρίττας, Ντέιλι, Αραβίδης, Ρενάτο, Μπουγαΐδης, Γραικός και Οικονομόπουλος. Ο Αμπρέου, που επέστρεψε χθες από την Ουρουγουάη, έμεινε επίσης εκτός.

Γκρασιάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος…»

Ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα και δεν έχει προσφέρει αυτά που μπορεί ο Λεάντρο Γκρασιάν, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην εφημερίδα του «Super 3».

«Και εγώ ο ίδιος δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω δείξει. Δεν έχω πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που θέλω και ο κόσμος μέχρι στιγμής δεν είδε τον πραγματικό Γκρασιάν. Δεν ξεκίνησα καλά, κάτι που με επηρέασε και στη συνέχεια, μια και μέρα τη μέρα φορτωνόμουν περισσότερο άγχος. Ηθελα να δείξω από την αρχή μέρος των δυνατοτήτων μου και όσο αυτό δεν ερχόταν τόσο βάραιναν τα πόδια μου. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω άμεσα, επιστρέφοντας ξανά στις καλές εμφανίσεις. Ισως ένα γκολ να μου έλυνε μια και καλή τα πόδια. Θα είναι το ιδανικότερο η προσωπική μου ανάκαμψη να ξεκινήσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Αργεντινός μέσος.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Η θέση που κατέχουμε και οι βαθμοί δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Η ομάδα αυτή είναι για μεγάλα πράγματα κι όχι για τη μετριότητα. Με αυτή την εικόνα αδικούμε τους εαυτούς μας. Σε όλα τα παιχνίδια κυριαρχήσαμε των αντιπάλων μας, αλλά δεν σκοράραμε. Χάθηκαν αρκετοί βαθμοί. Βέβαια, είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε από αυτή την Κυριακή».

Καταλήγοντας, ο Γκρασιάν μίλησε για τους φετινούς στόχους των Θεσσαλονικέων: «Να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι η ομάδα στο τέλος θα πετύχει τους στόχους της. Κι αν για το πρωτάθλημα έχουμε μείνει κάπως πίσω και πολλά περιθώρια για στραβοπατήματα των πρωτοπόρων ομάδων δεν υπάρχουν, το μυαλό μας αυτομάτως πάει στο Κύπελλο».

* Σε νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από χθες ο Νίκος Χρηστίδης έπειτα από έμφραγμα που υπέστη. Ο 65χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας του Αρη, που είχε αγωνιστεί τη δεκαετία 1960 με αρχές δεκαετίας '70 , θα παραμείνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες, αφού οι γιατροί θέλουν να παρακολουθήσουν την κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES