22 Νοε 2009

ΠΑΟ: «Δικό μας το πρωτάθλημα!»


Έξαλλα πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την ισοφάριση (2-2) του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στις 20:15 είχε προγραμματιστεί το δείπνο των «πράσινων», όταν εκείνη την ώρα οι Πειραιώτες προηγούνταν με 1-0 των Γιαννιωτών και λίγο αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους.

Όταν τελείωσαν το φαγητό τους, εννέα με δέκα παίκτες μαζί με τον Τεν Κάτε και τους συνεργάτες του κάθισαν στο σαλόνι να δουν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις το ματς έληξε, όλοι έγιναν μια αγκαλιά και άρχισαν να φωνάζουν: «Δεν χάνεται με τίποτα αυτό το πρωτάθλημα. Είναι δικό μας. Θα το πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι. Δεν μπορούν να μας κοντράρουν». Στη συνέχεια, οι παίκτες του «τριφυλλιού» φώναξαν: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά σήμερα. Θέλει προσοχή ο Αστέρας. Να τον κερδίσουμε και να πάμε να τους τελειώσουμε εκεί μέσα. Με νίκη στον Πειραιά πάμε στους επτά βαθμούς. Εκεί θα τελειώσουν».

Από την πλευρά του, ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν συγκρατημένος, αν και έδειχνε ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Ο Ολλανδός τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη, ώστε να μην στραβοπατήσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Η ευκαιρία του…

Ύστερα από το αποτέλεσμα του αγώνα στα Γιάννενα, οι «πράσινοι» απόψε (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) έχουν την ευκαιρία με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης να ξεφύγουν με+4 στη βαθμολογία του Ολυμπιακού και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο μόνος «πονοκέφαλος» που έχει ο Τεν Κάτε είναι σε ποιον εκ των Σιμάο ή Νίνη θα δώσει μία θέση στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμάο (ή ο Νίνης) και ο Ζιλμπέρτο, έχοντας στα πλάγια τον Λέτο (αριστερά) και τον Σαλπιγγίδη (δεξιά). Πιο μπροστά θα είναι ο Κατσουράνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Καραγκούνης (για να ξεκουραστεί), Δάρλας, Σεϊταρίδης, Μαρίνος (θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι), Μαχλέλης (έπαιξε χθες το πρωί με την Golden Team), Μάντζιος, Κλέιτον και Τζιόλης (δεν υπολογίζονται).

«Καλύτερα να πάει αλλού ο Ντούριτσα»!

Την αποχώρηση του Γιαν Ντούριτσα επιθυμούν στη Λοκομοτίβ Μόσχας και το ερώτημα είναι αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κινηθεί για την απόκτηση του Σλοβάκου στόπερ. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Γιούρι Σεμίν τόνισε στη «Sport-Express»: «Το ρόστερ μας είναι μεγάλο και πρέπει να το μειώσουμε. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε να κρατάμε διεθνείς και έμπειρους ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία από τη στιγμή που δεν τους χρησιμοποιούμε. Για παράδειγμα, πάρτε τον Γιαν Ντούριτσα. Είναι βασικός στην εθνική Σλοβακίας και θα παίξει στο Μουντιάλ. Στη Λοκομοτίβ όμως δεν παίζει καθόλου κι έχει δίκιο να υποστηρίζει ότι δεν του ταιριάζει αυτή η κατάσταση. Είναι καλύτερα να πάει κάπου που θα παίζει», ήταν τα λόγια του.

* Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει μία ανοιχτή προπόνηση στη Λεωφόρο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάτι που εξετάζεται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το θέλουν πολύ οι φίλοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES