22 Νοε 2009

Για το τρίτο «διπλό» οι «Φαίακες»!


Eχοντας στα ύψη το ηθικό και την ψυχολογία του, ο ΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην Καλαμάτα, κόντρα στην άλλοτε κρατιά Μαύρη Θύελλα, με στόχο τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα αήττητη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σάββατο, 21/11/2009
Στην Καλαμάτα δοκιμάζεται ο ΑΟΚ


Έχοντας στα ύψη το ηθικό και τη ψυχολογία του, ο ΑΟ Κέρκυρα θα δοκιμαστεί αύριο στην Καλαμάτα, κόντρα στην άλλοτε κραταιά «Μαύρη Θύελλα», με στόχο τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα αήττητη και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και κρύβει πολλούς κινδύνους για τους «Φαίακες», αφού οι Καλαματιανοί είναι αήττητοι στο γήπεδό τους και αύριο θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» προκειμένου να… ανασάνουν βαθμολογικά, αφού βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Όμως, οι νησιώτες εάν παρουσιάσουν το γνωστό πολύ καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να αποσπάσουν υο αποτέλεσμα που θέλουν.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με τέσσερις κάρτες Λουρένσο και τους τραυματίες Παρασκευαϊδη και Σμαρτ.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Η Καλαμάτα βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς, έχοντας μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες,. Όπως προαναφέραμε, στην έδρα τους οι Μεσσήνιοι είναι αήττητοι (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο αγώνας μεταξύ Καλαμάτας – ΑΟ Κέρκυρα θα γίνε αύριο Κυριακή και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με ώρα έναρξης τις 15:00 και χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη. Διαιτητής θα είναι ο Καραγκούνιας από τον Σύνδεσμο Αχαϊας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES