22 Νοε 2009

Επικίνδυνη έξοδος για Μπάρτσα

barcelona-recreativo_picnik.jpgΜία αγωνιστική πριν το «classico» και η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Μπιλμπάο για να αντιμετωπίσει την Αθλέτικ χωρίς να υπολογίζει στους Ιμπραήμοβιτς, Τουρέ και Αμπιντάλ. Η Ρεάλ υποδέχεται την Σανταντέρ στο «Μπερναμπέου» με μόνο στόχο τη νίκη, ενώ Σεβίλλη και Ατλέτικο έχουν δύσκολες αποστολές σε Τενερίφη και Λα Κορούνια αντίστοιχα.


Το προβάδισμα του ενός βαθμού θέλει να διατηρήσει η Μπαρτσελόνα ενόψει του πολύ μεγάλου ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ρεάλ. Οι Καταλανοί έχουν δύσκολη αποστολή καθώς πηγαίνουν στο «Σαν Μαμές» για να αντιμετωπίσουν την ανεβασμένη Μπιλμπάο χωρίς τους τραυματίες Ιμπράημοβιτς και Αμπιντάλ, όπως επίσης και τον Τουρέ που προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης.

Την στιγμή που θα ξεκινάει το ματς στην Χώρα των Βάσκων, θα τελειώνει αυτό της Ρεάλ με την Σανταντέρ. Οι Μαδριλένοι θέλουν μόνο το τρίποντο προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την Μπαρτσελόνα ή να περάσουν ακόμα και στην πρώτη θέση σε περίπτωση γκέλας των πρωταθλητών. Εκτός θα είναι οι Ρονάλντο και Αλμπιόλ.

Δύσκολες αποστολές έχουν τόσο η Ατλέτικο όσο και η Σεβίλλη. Οι «ροχιμπλάνκος» φιλοξενούνται στο «Ριαθόρ» από τν πέμπτη στην βαθμολογία Λα Κορούνια με στόχο την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Κίκε Φλόρες στην τεχνική ηγεσία. Πάντως, ο Ισπανός προπονητής μάλλον δεν θα βρίσκεται στον πάγκο καθώς έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Όσο για την Σεβίλλη πηγαίνει στην πολύ δύσκολη έδρα της νεοφώτιστης Τενερίφης.

Στα υπόλοιπα ματς, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Βαγιαδολίδ, ενώ η Βαλένθια ταξιδεύει στην Παμπλόνα για το δύσκολο ματς με την Οσασούνα.

Το πρόγραμμα

Σάββατο (21/11)

Τενερίφη - Σεβίλλη (19:00)
Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης - Σανταντέρ (21:00)
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα (23:00)

Κυριακή (22/11)

Μαγιόρκα - Αλμερία (18:00)
Βιγιαρεάλ - Βαγιαδοδίλ (18:00)
Χερέθ - Σπόρτνγκ Χιχόν (18:00)
Εσπανιόλ - Χετάφε (18:00)
Μάλαγα - Σαραγόσα (20:00)
Οσασούνα - Βαλένθια (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)


Μπαρτσελόνα    26
Ρεάλ Μαδρίτης 25
Σεβίλλη 22
Βαλένθια  21
Λα Κορούνια  19
Μαγιόρκα  17
Αθλέτικ Μπιλμπάο    16
Χιχόν   16
Εσπανιόλ   13
Οσασούνα   12
Αλμερία   12
Χετάφε  12
Σαραγόσα   11
Βαγιαδολίδ 10
Τενερίφη  10
Βιγιαρεάλ  9
Σανταντέρ  7
Ατλέτικο Μαδρίτης    7
Χερέθ 6
Μάλαγα   5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES