22 Νοε 2009

Παράσχος: «Κάθε 5-10 χρόνια γυρίζουν τέτοια παιχνίδια»

Πανευτυχής με την αγωνιστική ανταπόκριση της ομάδας του μετά το εις βάρος της 2-0 εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Το τελικό σκορ (2-2) κόντρα στον Ολυμπιακό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Παράσχο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να γυρίζει τούμπα ένα ματς απέναντι στον πρωταθλητή μέσα στα τελευταία δέκα λεπτά…

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αυτά τα παιχνίδια γυρίζουν κάθε 5 με 10 χρόνια! Μπήκαμε καλά μες στο γήπεδο αλλά δείξαμε αδυναμία στα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις και το πληρώσαμε. Ο Ολυμπιακός μετά το 0-1 είχε ένα 10λεπτο καλής κυκλοφορίας και έκανε και ευκαιρίες όμως το Β' μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα μας. Έχουμε μία κακοδαιμονία να τρώμε εύκολα γκολ. Ενώ είχαμε τον έλεγχο δεχθήκαμε γκολ του αγώνα από την μοναδική φάση του Ολυμπιακού στο Β' μέρος δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Στην συνέχεια δείξαμε πάθος και αγωνιστικότητα και γυρίσαμε το ματς. Αυτή η ισοπαλία μας δίνει ψυχολογική ώθηση και τώρα θ' αρχίσει η ανάκαμψη. Δεν ήταν η εικόνα μας αυτή που δείξαμε στα τελευταία ματς», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή τακτικής στη διάρκεια του αγώνα:

«Από το πρώτο στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε πιο πολύ. Είχαμε καλά τρεξίματα και πιέσαμε τον Ολυμπιακό», και κατέληξε διευκρινίζοντας κατά πόσο οι είσοδοι των Μπουφάν και Κοντογουλίδη αποτελεί μήνυμα προς κάποιους ποδοσφαιριστές: «Όταν έχουμε κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Άλλωστε είμαστε οι μοναδικοί που στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος έχουμε χρησιμοποιήσει 25 παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES