26 Νοε 2009

Κοντά στον τίτλο η Λίγκα Ντε Κίτο!


Σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα πήρε η Λίγκα Ντε Κίτο, η οποία επικράτησε με 5-1 της Φλουμινένσε στον πρώτο από τους δύο τελικούς της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα από το Εκουαδόρ ήταν ο Έντισον Μέντες, ο οποίος σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης (στο 21’) και πέτυχε άλλα δύο γκολ στη συνέχεια (στο 44ο λεπτό και στο 60ο λεπτό).

Το σκορ άνοιξε ο Μαρκίνιο στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις 20 λεπτά, αφού ο Μέντες πήρε το… πιστόλι του και μέσα σε 40 λεπτά πέτυχε χατ-τρικ. Στο 77’ ο Φράνκλιν Σάλας έκανε τέσσερα τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου ο Ουλίσε ντε λα Κρουζ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1). Ο δεύτερος τελικός έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της επόμενης Πέμπτης (03/12).

Ενδεκάδες:

Ντε Κίτο: Ντομίνγκεζ, Ρεάσκο, Εσπινόλα, Ν. Αραούχο, Ντ. Καλντερόν, Ντε λα Κρουζ, Μέντεζ (84’ Τσίλα), Β. Αραούχο, Μπιέλερ, Β. Καλντερόν (68’ Φ. Σάλας), Μπολάνος (68’ Γκραφ)

Φλουμινένσε: Ράφαελ, Κάσιο, Μαριάνο (71’ Ρούι), Γκουμ, Ντάλντον, Ντιγκουίνιο (59’ Μαουρίσιο), Ντιόγο, Κόνσα, Μαρκουίνιο, Φρεντ, Άλαν (46’ Κιέζα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES