26 Νοε 2009

Ρεχάγκελ: «Ποτέ δεν είπα πως φεύγω»

Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ότο Ρεχάγκελ στο περιοδικό «World Soccer», με τις οποίες προανήγγελλε την αποχώρησή του από την Εθνική μετά το Μουντιάλ, διέψευσε ο ίδιος στο περιβάλλον του. «Δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα περιοδικό. Είναι προφανές ότι μόνοι τους τα έβγαλαν», είπε ο Γερμανός, ο οποίος δεν συνηθίζει να μιλάει για το μέλλον και δεν έχουν καμία βάση όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η δήλωση, που φερόταν να έχει κάνει ο «Ρεχακλής» ήταν η εξής: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στη Νότιο Αφρική. Σε ένα τέτοιο τουρνουά χρειάζεται και τύχη. Μακάρι να την έχουμε για να πετύχουμε και κάτι καλό, ώστε να μπορώ να αποχωρήσω ευτυχισμένος μετά το Μουντιάλ. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται».

Παππάς: «Ο Ρεχάγκελ γνωρίζει…»

Την επιθυμία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος εξέφρασε ο Χάρης Παππάς, μιλώντας στην «Bild». «Γιατί να μην ονειρεύομαι να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ο Ρεχάγκελ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στη Γερμανία και αν συνεχίσω έτσι, μπορεί να με επιλέξει», ανέφερε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Μόναχο 1860.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES