25 Νοε 2009

ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΒΟΛΙΔΑ, ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ


ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΟΛΙΔΑ 0-0
Λευκή ισοπαλία στην Ανατολή με τους γηπεδούχους για ένα ακόμη παιχνίδι να δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Μέτριο το παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και τους φιλοξενούμενους εύκολα να παίρνουν το βαθμό. Στο 35' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ασωνίτη. Δέκα λεπτά αργότερα η Ανατολή έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Ρομποτής σέντραρε από τα δεξιά, ο Ασωνίτης προσπάθησε για την κεφαλιά από καλή θέση αλλά σε ετοιμότητα ο Ζάχος αντέδρασε και απομάκρυνε τη μπάλα.
Στο β' ημίχρονο κύλησε χωρίς να αλλάξει κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Διαιτήτευσε ο κ. Λέκκας (Λέσβου).
ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννούσης, Τσιούρης, Γκαρτζονίκας, Συμεωνίδης, Δερμιτζόγλου, Γκουγιάννος, Ηλίας, Μαρκουλής (70' Σόλωνος), Ρομποτής (70' Θανασιάς), Γκολφινόπουλος, Κατσάνος (28' Ασωνίτης).
ΒΟΛΙΔΑ:     Ζάχος, Μεσημέρης (46' Γκερέκος), Αρμένης, Γκόρος, Σκολαρίκης Γ., Δούσης, Πάγκαλης, Πετρόγιαννης, Σπίνουλας Σπ., Στρατηγός (55' Λάσκαρης), Βρακάς (48' Σκολαρίκης Κ.)                                                                                                                                                              .AE MEΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 4-1
Με το επιβλητικό 4-1 επικράτησε το Μεσολόγγι επί της ΑΕ Λευκίμης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήραν το «τρίποντο». Το 1-0 έκανε στο 12΄ο Κράνης, για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ο Κορομηλάς στο 27’. Το 3-0 έκανε 9 λεπτά πριν το ημίχρονο ο Γιαννιώτης, με τον Τσάμη να πετυχαίνει στο 63’ το τέταρτο γκολ του Μεσολογγίου. Να πούμε, πως στο 16’ είχε ισοφαρίσει ο Βλάσσης. Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος-Μπεκερτζής (ΣΔ Πρέβεζας).
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ζέρβας, Βαλτογιάννης (80’ Μπίκρας), Κορομηλάς, Ταράτσας (50’ Μπαρμπαρούσης), Πλακίδας Μ. (60’ Γαβρίνας), Πασπαλιάρης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Κράνης, Γιαννιώτης, Αποστολίδης
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Μακαντάνης, Γαστεράτος, Καλογερόπουλος (60 Κουρής), Βασιλάκης, Νιάρης, Βλάσσης Α, Σουλάνης (80 Κάντας), Λιτούργης, Τσεβανέλης (75 Κουτρουλής), Σάντα, Βλάσσης Δ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES