26 Νοε 2009

Σα να λείπουν από Άρσεναλ οι Φάμπρεγκας, Φαν Πέρσι κι Αρσάβιν!


Έχει τον καημό του ο Ζίκο με τις πολλές και σοβαρές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Όπως, είναι αλήθεια, είχε ίδιο νταλγκά κι ο Κετσπάγια.

  Χθες δεν άντεξε ο Ζίκο και σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει αυτό τον καιρό στην Βραζιλία, το είπε: «Δεν έχω Ντιόγο, Γκαλέτι, Τοροσίδη. Είναι σα να μην έχει η Άρσεναλ Βαν Πέρσι, Φάμπρεγκας και Αρσάβιν»!

  Έχει τα δίκια του ο Ζίκο, αλλά από την άλλη αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παρατηρήσουμε και κάτι άλλο: ότι τέτοιο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξαναβρεί. Ποτέ. Ever!

  Όμιλο με Σταντάρ Λιέγης και ΑΖ Άλκμααρ μαζί, συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει. Και ούτε πρόκειται να ξαναυπάρξει. Ο Ολυμπιακός μέσα σε όλα τα όντως τεράστιά του προβλήματα, είχε την τύχη να τον βάλει η κληρωτίδα σε ένα γκρουπ, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον για δεδομένα Ολυμπιακού.

  Άρα, η ομάδα θα πρέπει να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία έως το τέλος και να πάρει την πρόκριση. Να γράψει ιστορία και να παίξει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Διότι, τώρα λέμε όσα λέμε, αλλά η ιστορία γράφει. Και τώρα δεν πρέπει να γράψει Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό. Αλλά Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES