26 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Με ανεβασμένο ηθικό


Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν στον Ολυμπιακό στραμμένη την προσοχή τους. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τους «πράσινους», έχοντας καλύτερη ψυχολογία – σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες – και δεν μιλούν για τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη, ώστε να βρεθούν και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους παίκτες έλεγαν: «Μας έκανε καλό η ισοπαλία με την Άλκμααρ. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ύστερα από τα άσχημα αποτελέσματα». Οι Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι για το κρίσιμο ματς με το «τριφύλλι» και ο Ζίκο είδε με ικανοποίηση τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να προπονείται χθες με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα, εκείνο που απομένει είναι να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα χρησιμοποιήσει τον Αργεντινό από την αρχή της αναμέτρησης ή θα τον αφήσει στον πάγκο και θα τον βάλει σε κάποια στιγμή του αγώνα. Αν ξεκινήσει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, τότε θα παίξει στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και ο Ζαϊρί θα πάει αριστερά, ενώ ο Λεονάρντο θα μείνει στον πάγκο.

Όσον αφορά στον Μαροκινό, εκείνος και ο Μαρέσκα «κληρονόμησαν» ένα αιμάτωμα στον αγώνα με την Άλκμααρ, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να δώσουν κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο Τοροσίδης δεν φαίνεται ότι θα προλάβει το ντέρμπι, αν και έχει κάποιες λιγοστές πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Ωστόσο, οι μέρες λιγοστεύουν και ο Ζίκο εκτιμάται ότι θα τον αφήσει εκτός 18αδας (για να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του και πιθανή υποτροπή).

Από την πλευρά του, ο Στολτίδης, παρότι δεν προπονήθηκε χθες, σήμερα ενδέχεται να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Μάλιστα, όταν έκανε πλάκα με τους συμπαίκτες του, δεν μπορούσε να γελάσει από τους πόνους στον θώρακα. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα απουσιάσουν ο Ντιόγο, ο Ντάρμπισαϊρ και ο Λεντέσμα, αφού συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ζεβλάκοφ και θα παίξει δίπλα στον Μέλμπεργκ. Δεν αποκλείεται ο Πολωνός να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και να μείνει στον πάγκο ο φορμαρισμένος Γκαλίτσιος.

* Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Ζόραν Τόσιτς προτάθηκε στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζητώντας να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωσή του. Μάλιστα, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον φέρεται να τον παροτρύνει να πάει κάπου να αγωνιστεί για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES