22 Οκτ 2009

Μαντούκα: «Δύσκολα τα πράγματα αν χάσουμε…»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο Γκουστάβο Μαντούκα μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση ήττας θα καταστεί δύσκολο το έργο της πρόκρισης στους «32» του Europa League.

«Σε περίπτωση ήττας θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Το παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ δεν θα είναι εύκολο. Κάνει πολύ κρύο στη Λευκορωσία, ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και ο αντίπαλός μας είναι δυνατή ομάδα. Ο αγώνας μας είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα και θα πρέπει να παίξουμε καλά», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος.

Παράλληλα, ως πρώην παίκτης της Μπενφίκα κι έχοντας αντιμετωπίσει ήδη την Έβερτον, μίλησε για το άλλο ματς του ομίλου, στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. «Η Μπενφίκα έχει ένα γεμάτο ρόστερ με σπουδαίους και έμπειρους παίκτες. Ξέρει πώς πρέπει να αγωνιστεί. Με το υλικό που έχει μπορεί να προχωρήσει στην Ευρώπη και θα μπορούσε να προκριθεί ακόμη και από τη φάση των ομίλων του Champions League. Κάθε παιχνίδι όμως έχει τη δική του ιστορία. Η Έβερτον είναι επίσης καλή ομάδα, αλλά η Μπενφίκα αξίζει το σεβασμό της και το ξέρει. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά».

Ο «Μαντού» τόνισε πως κάθε κουβέντα περί πρόκρισης είναι πρόωρη. «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την πρόκριση. Απομένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και όλα είναι ανοικτά. Μετά τα παιχνίδια αυτής της Πέμπτης όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES