22 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Μονόδρομος η νίκη!

Τη νίκη, με την οποία θα γίνει το φαβορί για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «32» του Europa League και θα έχει βάσιμες ελπίδες για την πρωτιά στον έκτο όμιλο, θέλει απόψε (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Στουρμ Γκρατς. Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν τη στήριξη περίπου 30-35.000 φίλων τους, που θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίρνει το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο» στη νέα διοργάνωση της UEFA.

Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού» θα αποτελείται από έμπειρους παίκτες, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης με τον Ζιλμπέρτο, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Λέτο (αριστερά). Πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Καραγκούνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Σιμάο, Νίνης, Δάρλας, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Τζιόλης, Μαχλελής, Κλέιτον, Μάντζιος και Πετρόπουλος.

Πώς θα αγωνιστούν οι Αυστριακοί

Με σύστημα 4-4-1-1 αναμένεται να παρατάξει ο Φράνκο Φόντα τη Στουρμ Γκρατς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το αρχικό σχήμα της αυστριακής ομάδας αναμένεται να αποτελείται από τους: Γκρατσάι (τερματοφύλακας), Ερενράιχ (δεξί μπακ), Σονλάιντερ, Σίντεφελντ (τα δύο στόπερ), Καντελάκι (αριστερό μπακ), Βέμπερ, Χλίνκα (αμυντικοί μέσοι), Χελτσλ (δεξί χαφ), Γιάντσερ (αριστερό χαφ), Μουράτοβιτς (πιο μπροστά από τους υπόλοιπους μέσους) και Μπάιχλερ (επιθετικός). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λάβριτς, Χάας, Χάσλερ, Μπούκβα, Λαμότε, Φελντχόφερ, Λούκσε, Τάουσμαν και Κάιντς.

* Διαιτητής του σημερινού ματς είναι ο Δανός, Πέτερ Ράσμουσεν, και βοηθοί του θα είναι οι Μάρτιν Γουλφ και Νιλς Χογκ. Πρόσθετοι βοηθοί Άντερς Χέρμανσεν και Μίκαελ Σβέντσεν, ενώ τέταρτος ο Λαρς Κριστόφερσεν.

«Κατάσκοποι» στο ΟΑΚΑ

Αρκετοί θα είναι οι… κατάσκοποι που θα βρεθούν απόψε στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου. Όπως είναι γνωστό, η Μίλαν φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη. Πληροφορίες θέλουν άνθρωπο της ιταλικής ομάδας να έρχεται στο Στάδιο της Καλογρέζας, προκειμένου να τσεκάρει τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Εκτός του Νίνη, σκάουτερ γερμανικών και γαλλικών ομάδων θα έρθουν για να δουν από κοντά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ένας από τους παίκτες που παρακολουθούνται από ομάδες του εξωτερικού είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Όλα ανοιχτά για το γήπεδο

Εξώδικο αναμένεται να στείλει στο Δήμο Αθηναίων ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την υπόθεση με την ονοματοδοσία του γηπέδου στον Βοτανικό. Η ΓΗΠΕΛ με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βγάζει «κόκκινη κάρτα» στον Δήμο Αθηναίων, επειδή αρνείται να τηρήσει τη σύμβαση και να δώσει την εγγυητική επιστολή.

Οι δύο πλευρές (ΠΑΕ και Δήμος) έχουν ανταλλάξει πολλές επιστολές (από τον Αύγουστο του 2008 μέχρι την τελευταία επιστολή της 1ης Οκτωβρίου 2009), επειδή ο Δήμος Αθηναίων δεν ανταποκρίθηκε στις συνεχείς υπομνήσεις των «πράσινων» σχετικά με τις υποχρεώσεις του.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν η ρήξη με τον Δήμο στο θέμα της ονοματοδοσίας θα είναι οριστική. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η ΓΗΠΕΛ θα δώσει προτεραιότητα στη Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου για να διατηρήσει την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Η πλευρά του κορυφαίου επιχειρηματία υποστηρίζει ότι αν ο Δήμος χάσει το δικαίωμα της ονοματοδοσίας, τότε θα συνεργαστούν με τη ΓΗΠΕΛ. Παρόλα αυτά, στην παρούσα φάση δεν έχει κάποια ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES