22 Οκτ 2009

Καφέ και χαλάρωση πριν την Στουρμ

Καφέ και χαλάρωση πριν την ΣτουρμΓια άλλη μια φορά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε θέλοντας να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές του, τους πήγε σε γνωστό στέκι για καφέ στην Βουλιαγμένη.                           
Οι "πράσινοι" που το είχαν ανάγκη αυτό απόλαυσαν σχεδόν δύο ώρες στιγμές χαλάρωσης και το μεσημέρι επέστρεψαν στην βάση τους στην Παιανία ενόψει του καθοριστικού αγώνα το βράδυ (22:05 ΑΝΤ1) με την Στουρμ Γκρατς στο πλάσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Κάτω από τον θαυμάσιο ήλιο και με φόντο την θάλασσα, μερικά από τα θέματα συζήτησης στα "πηγαδάκια" των παικτών ήταν τα αποτελέσμα των αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ, το διήμερο που πέρασε με κυριότερα την ήττα της Μπαρτσελόηνα από τοην Ρούμπικ Καζάν αλλά και την σποδαία νίκη της Μίλαν στο τέλος επί της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπέου.

Εξάλλου, το παιχνίδι των "μερένχες" με τους "ροσονέρι" το παρακολούθησαν όλοι μαζί μέσα στους ξενώνες της Παιανίας. Παράλληλα πολλοί ήταν αυτοί που διάβασαν εφημερίδες.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Ολλανδός τεχνικός την πράξη αυτή την έχει ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν (ξεκίνησε από πέρσι) και πριν από σπουδαίες αναμετρήσεις, γνωρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό αποβάλει το άγχος από τους παίκτες του.

Με 4-2-3-1 και επιστροφή Σισέ

Αγωνιστικά για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Αυστριακούς, τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά από την ώρα που ο ίδιος ο Χενκ Τεν Κάτε "αποκάλυψε" στους παίκτες του ποιοι θ' αγωνιστούν και παράλληλα με ποιον τρόπο.

Με σύστημα 4-2-3-1 και με δεδομένη την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή της επίθεσης, μετά την τιμωρία του στην Ευρώπη, ο Γάλλος επιθετικός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στα άκρα τους Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Λέτο (αριστερά) με τον Καραγκούνη πίσω του.

Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι ενώ τον Αλέξανδρο Τζόρβα θα προφυλάσουν οι Γκάμπριελ (δεξιά), Σπυρόπουλος (αριστερά) και Βύντρα, Σαριέγκι το κεντρικό δίδυμο της αμυντικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES