22 Οκτ 2009

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ....

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΚΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ....

Ο κατήφορος για την ιστορική ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής συνεχίζεται. Ήδη χτες υπέστη την 4η συνεχόμενη ήττα της και βέβαια παραμένει καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.
Το αρνητικό ρεκόρ σε 4 αγώνες να έχει 4 ήττες και μάλιστα με μεγάλα σκορ σίγουρα προβληματίζει. Αυτό φαίνεται και από τον συντελεστή τερμάτων, αφού έχει δεχτεί 16 γκολ και έχει πετύχει μόνο 2 !!! Κατ' αρχάς σε όλα σχεδόν τα ματς που έχει δώσει παρατηρήθηκε το φαινόμενο να πέφτει κατακόρυφα η απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα δεν έχει φυσική κατάσταση. Βέβαια υπάρχουν ελαφρυντικά, αφού....

... οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εργάζονται σε τουριστικές εργασίες και δεν έκαναν την κατάλληλη προετοιμασία. Ακόμα να σημειώσουμε ότι στην φετεινή ΑΕΛ δεν υπάρχει ούτε ένας ''ξένος'' ποδοσφαιριστής. Όλοι οι παίκτες είναι από την ευρύτερη περιοχή της νότιας Κέρκυρας, νεαροί στην πλειοψηφία τους και φυσικά χωρίς εμπειρίες.

Όλα αυτά, πιστεύουμε , ότι ήταν στα υπ' όψιν των υπευθύνων του ΔΣ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ερώτημα είναι με ποιά προοπτική ''μπήκε'' η ιστορική αυτή ομάδα σ'αυτή την Κατηγορία φέτος. Εαν ο σκοπός ήταν η αξιοποίηση ταλέντων από την περιοχή, τότε ασφαλώς θα περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη. Εαν όμως στόχος ήταν μια καλή πορεία και παραμονή στην Κατηγορία, τότε έγινε μεγάλο λάθος στον προγραμματισμό το περασμένο καλοκαίρι. Έχουμε πολλά παραδείγματα κατά το παρελθόν που δείχνουν ότι όπως έχει γίνει η Δ' Εθνική, είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία και για να ''επιβιώσει'' μια ομάδα θα πρέπει να διαθέτει και μερικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και τουλάχιστον 8-10 καλούς ''μικρούς''.
Όπως λοιπόν έδειξαν οι κινήσεις του ΔΣ αυτό το καλοκαίρι, ο βασικός σκοπός ήταν η αξιοποίηση και προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της περιοχής. Καμμιά αντίρρηση μέχρι εδώ. Όμως σκέφτηκαν το ''κόστος'' που θα είχε αυτό, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα;; Διότι δεν νοείται μια ομάδα με την ιστορία της ΑΕΛ και με τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει κατά το παρελθόν να ''τρώει'' τεσσάρες και πεντάρες και να έχει γίνει ο ''σάκκος του μποξ'' για τις άλλες ομάδες !!! Ούτε φυσικά θέλουμε να δούμε την ΑΕΛ να μένει τελευταία η ακόμα να εγκαταλείπει και το πρωτάθλημα, όπως έκαναν κάποιες άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια...

Αυτή τη στιγμή για να βγει η ομάδα από την κρίση θα πρέπει κατ' αρχάς αγωνιστικά να δοθεί μεγάλο βάρος στην προπόνηση. Να γίνει δηλαδή μια ''μίνι'' προετοιμασία για να αποκτηθεί φυσική κατάσταση και να μπορούν οι παίκτες να ''βγάζουν'' το εννενηντάλεπτο.
Επίσης διοικητικά να βοηθηθεί η ομάδα και τον Δεκέμβριο να αποκτηθούν 3-4 καλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα. Ακόμα πιστεύουμε ότι τίποτα δεν χάθηκε και υπάρχει χρόνος ανάκαμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES