22 Οκτ 2009

ΑΡΗΣ: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Ρονάλντο


Για ακόμη μία μέρα ο Ρονάλντο Γκιάρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Άρη κι έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες συμμετοχής του Βραζιλιάνου αμυντικού στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Όλα δείχνουν πως ο Θέμης Κουλουχέρης θα είναι ο παρτενέρ του Κριστιάν Νασούτι στο κέντρο άμυνας της ομάδας.

Μόνοι τους συνεχίζουν να προπονούνται οι Νάτσο Γκαρσία και Κρίστι Βανγκέλι, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται από τον Ιομάρ Μαζίνιο για την αναμέτρηση της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, ο Βραζιλιάνος προπονητής είδε με ικανοποίηση τον Μιχάλη Σηφάκη να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση και να γυμνάζεται κανονικά. Παράλληλα δοκίμασε διάφορα σχήματα για τον αγώνα με την «Ένωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως η προπόνηση έγινε μετά από καιρό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα από τα βελτιωτικά έργα που έγιναν για την κατάσταση του χλοοτάπητα. Στο μεταξύ, με γοργούς ρυθμούς πωλούνται τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής και εκφράζεται η βεβαιότητα πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES