22 Οκτ 2009

Άλλαξε όνομα ο Ολυμπιακός Βόλου

Άλλαξε και επίσημα ονομασία ο Ολυμπιακός Βόλου. Πλέον η ομάδα, μετά την εγγραφή της στο Μητρώο Ελληνικών Εταιριών, αποκαλείται «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και επίσημα πλέον μετά την έγκριση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου ανακοινώνει την αλλαγή της επωνυμίας, την τροποποίηση και τη μετονομασία της σε «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» καθώς και τη μεταφορά, της έδρας της εταιρίας στο Βόλο.
Η απόφαση καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών και θα δημοσιευτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες σ
το τεύχος ΑΕ και ΕΠΕ της εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Επίσης, εγκρίθηκε και πιστοποιήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 1.027.250 ευρώ και πλέον το νέο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ανέρχεται σε 2.054.500 ευρώ. Κατόπιν τούτου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την πραγματοποίηση της νέας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, η οποία έχει οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 9.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA ΒΟΛΟΥ, με θέματα τα οποία θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Στη Γενική Συνέλευση της 20ης Νοεμβρίου θα δοθούν στους κατόχους οι νέες μετοχές με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937», υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Μπέο.
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έκανε πράξη όλες τις δεσμεύσεις της σχετικά με όλα αυτά τα θέματα που ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES