22 Οκτ 2009

Νέμεθ: «Όνειρο να παίξω και να σκοράρω»

Πώς και πώς περιμένει την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το Europa League ο Κρίστιαν Νέμεθ. Όλα δείχνουν πως ο 20χρονος επιθετικός θα πραγματοποιήσει την παρθενική του συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης και ονειρεύεται να συνδυαστεί με γκολ, όπως ανέφερε στο προσωπικό του blog.

«Χαίρομαι πολύ, γιατί αν αγωνιστώ θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Κύπελλο Ευρώπης. Ήμουν στον πάγκο στο ματς με την Έβερτον, έχασα το παιχνίδι με την Μπενφίκα επειδή έλειπα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω να παίξω απέναντι στην ΜΠΑΤΕ. Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτή την περίοδο σε αυτές τις χώρες με τόσο κρύο. Ελπίζω να προσαρμοστούμε γρήγορα στις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου. Θα είναι όνειρο να αγωνιστώ και να σκοράρω», δήλωσε ο νεαρός Ούγγρος.

Παράλληλα στάθηκε στη… βαρυχειμωνιά που συνάντησε η αποστολή της ΑΕΚ στη Λευκορωσία. «Πριν από λίγες ημέρες ήμουν στην Αίγυπτο με θερμοκρασία 32 βαθμούς και τώρα στη Λευκορωσία, όπου η θερμοκρασία είναι στους 4 βαθμούς στη διάρκεια της ημέρας και υπολογίζεται την ώρα του αγώνα να είναι 2 βαθμούς ή πιο χαμηλή. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες σε σχέση με την Αίγυπτο, αλλά και την Αθήνα που έχει 25 βαθμούς. Φυσικά δεν είμαι μετεωρολόγος, αλλά ποδοσφαιριστής».

Όσο για το πώς τον υποδέχτηκαν στην Ελλάδα μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με την Ουγγαρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, τόνισε: «Η επιστροφή στην Αθήνα κύλησε ομαλά. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την πορεία της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Έκανα χαλαρή προπόνηση τη Δευτέρα και την Τρίτη μπήκα στο κανονικό πρόγραμμα με προσοχή. Πίστευα πως αυτό σήμαινε ότι δεν θα είμαι στην αποστολή για τον αγώνα του Europa League και ήταν έκπληξη όταν είδα πως θα ταξιδέψω με την υπόλοιπη ομάδα».

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ αναφέρεται και στην προσπάθεια που γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για έναν νεαρό Ούγγρο ποδοσφαιριστή, που κατάρρευσε στη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του και είναι σε κώμα. «Η οικογένειά του είναι σε δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος της θεραπείας», ανέφερε ο Νέμεθ που θα συμβάλλει προσφέροντας σε δημοπρασία τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES