22 Οκτ 2009

«Πιθανό του Αντριάνο στον Ολυμπιακό»!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Αντριάνο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Ζιλμάρ Ρινάλντι, στη «SportDay». Ο ατζέντης του διεθνούς επιθετικού της Φλαμένγκο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ζίκο και οι δύο άνδρες αναμενόταν να δειπνήσουν μαζί, ενώ προχθές είχε ακουστεί ότι ήταν επίσημος προσκεκλημένος των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τόνιζαν ότι η παρουσία του Ρινάλντι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν έχει καμία σχέση με μεταγραφικά ζητήματα.

«Ήμουν στον αγώνα και διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τον Ζίκο. Έχουμε πολλά να πούμε. Μην ξεχνάτε ότι έχει και μια ακαδημία παικτών στη Βραζιλία. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για μεταγραφές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αντριάνο στη «SportDay» και ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση ο 27χρονος στράικερ να έρθει στο Λιμάνι, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά»!

Φήμες θέλουν τον Ζίκο και τον Ρινάλντι να συζήτησαν την περίπτωση του Φάμπιο Σιμπλίσιο. Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο της Παλέρμο, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2010 και είναι πελάτης του μάνατζερ του Αντριάνο. Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν η παρουσία του Βραζιλιάνου ατζέντη έχει να κάνει με μεταγραφικές υποθέσεις.

Τώρα κοιτάει Εργοτέλη

Στο σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στρέφουν στον Ολυμπιακό την προσοχή τους, ύστερα από τη νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφότου η ομάδα ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν με ανεβασμένο ηθικό την κρητική ομάδα, ενώ ο Ζίκο δεν υπολογίζει τον Ντάρμπισαϊρ (συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί) και τον Ντιόγο (συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ του τοποθετήθηκε ένας μικρός νάρθηκας στο πόδι, προκειμένου να το κρατά σταθερό) για το συγκεκριμένο ματς. Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν προπονήθηκε ούτε χθες, επειδή συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Φόβος για τιμωρία!

Πιθανή είναι η τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, έπειτα από τα προχθεσινά γεγονότα με τη Σταντάρ Λιέγης (σ.σ.: ο Αυστριακός παρατηρητής δεν έδειχνε καθόλου ικανοποιημένος) και σε συνδυασμό με το ότι ο σύλλογος είναι υπόεπιτήρηση με διετή αναστολή. Μάλιστα, στην ΠΑΕ φοβούνται και για μεγαλύτερη τιμωρία και ετοιμάζουν υπόμνημα, αφού περιμένουν την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES