15 Ιαν 2010

Γκαλέτι: «Θα επιστρέψω σύντομα»

Αποφασισμένος να αφήσει γρήγορα πίσω του το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εξερχόμενος από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. «Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη φροντίδα τους όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος», δήλωσε ο Αργεντινός εξτρέμ, που θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή το προσεχές διάστημα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας στα νεφρά του.

Εκτιμάται,πάντως, πως είναι δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος ο 28χρονος άσος, ενώ από την πορεία της υγείας του, η οποία θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, θα κριθεί αν και πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Δικός του ο Ντάτολο!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Χέσους Ντάτολο. Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ).

Παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και το δέλεαρ που του πρόσφερε το πιο ανταγωνιστικό γαλλικό πρωτάθλημα, ο 26χρονος άσος προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρόταση του Ολυμπιακού και την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League (έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Μπορντό για τους «16»).

Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στη «SportDay» αποφεύγοντας τα… πολλά λόγια προτού κλείσει και τυπικά η υπόθεση: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν τελειώσει η μεταγραφή, θα μπορώ να μιλήσω», ανέφερε, ενώ ο μάνατζέρ του, Χοσέ Σαμπιέρι, τόνισε: «Ναι, μπορώ να πω πως ο Ντάτολο είναι με το ενάμιση πόδι στον Ολυμπιακό. Η προσφορά είναι πολύ δελεαστική και υπάρχει κατ’αρχήν συμφωνία. Πιστεύω πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του.

Με την προσθήκη του Ντάτολο και του Καστίγιο ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις κινήσεις του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη με την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Η απόκτηση του Καστίγιο θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα και θα αφορά το δανεισμό του για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Η Σαχτάρ θα ορίσει οψιόν πώλησης του παίκτη στα 12 εκατ. ευρώ (!), ωστόσο στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως θα μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν το ποσό, μιας και με τη λήξη του δανεισμού του θα απομένει ένας χρόνος για να εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς (λήγει τον Ιούνιο του 2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES