15 Ιαν 2010

«Δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα ο Ταχτσίδης»

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζένοα από το ερχόμενο καλοκαίρι ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο εκπρόσωπος του 19χρονου μέσου διευκρίνισε πως απλώς υπάρχει ενδιαφέρον από την ιταλική ομάδα, όπως και από συλλόγους άλλων πρωταθλημάτων, ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε κρούσεις και από την Ελλάδα αλλά έχει δεσμευτεί απέναντι στην «Ένωση». «Δεν αποκλείεται να μείνει και στην ΑΕΚ», τόνισε.

Αναλυτικά, ο μάνατζερ του Παναγιώτη Ταχτσίδη μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις φήμες περί συμφωνίας με τη Τζένοα: «Υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένουμε να γίνει ουσιαστικό. Όμως από αυτό το σημείο, μέχρι να μιλάμε για προσύμφωνα και ρήτρες υπάρχει μεγάλη απόσταση και φτάνουμε στο σημείο να μιλάμε για ροζ δημοσιογραφία».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις από άλλες χώρες ή από ελληνικές ομάδες: «Υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο από Ιταλία αλλά και ομάδες από άλλες χώρες. Το αν θα υπάρξει πρόταση θα το δούμε. Έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα, αλλά έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην ΑΕΚ για κάτι τέτοιο, χωρίς να μας το ζητήσει η διοίκηση της ομάδας. Αν ο Παναγιώτης μείνει στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχει η ΑΕΚ».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ο Ταχτσίδης στην ΑΕΚ: «Δεν αποκλείεται καθόλου να συνεχίσει ο Ταχτσίδης στην ΑΕΚ. Εξαρτάται από το ενδιαφέρον που θα προκύψει και την προοπτική που θα υπάρχει».

Για τα κριτήρια με τα οποία θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ταχτσίδης: «Σαφώς προτεραιότητα για τις επιλογές του έχει το αγωνιστικό κομμάτι και μετά έρχεται το οικονομικό».

Για την παρουσία του Ταχτσίδη στην ΑΕΚ: «Πρόβλημα δεν έχει υπάρξει με τον Παναγιώτη και την ΑΕΚ. Πέρυσι πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ φέτος δεν έχει πάρει όσο θα περίμενε, αλλά έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Είναι σε μία ηλικία που πρέπει να δουλέψει πολύ για να βελτιωθεί και να μπορεί να διεκδικήσει κάποια πράγματα. Ο Παπασταθόπουλος όταν έφυγε από την ΑΕΚ ήταν βασικός. Ο Ταχτσίδης δεν έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, αλλά έχει πάρει ευκαιρίες».

Για το πρωτάθλημα που θα του ταίριαζε περισσότερο αγωνιστικά: «Θεωρώ πως περισσότερο θα του ταίριαζε το γαλλικό, το ισπανικό και το ιταλικό, λιγότερο το αγγλικό ή γερμανικό».

Για το αν το γεγονός ότι μένει ελεύθερος προσφέρει περισσότερες επιλογές: «Είναι σαφές πως είναι θετικό, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό».

Για το αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος (τον οποίο επίσης εκπροσωπεί) θα παραχωρηθεί από τη Τζένοα: «Ο Σωκράτης έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν νομίζω ότι θα μετακινηθεί από την Τζένοα γιατί έχει επενδύσει πολλά πάνω του και προς το παρόν δεν πιστεύω πως είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES