15 Ιαν 2010

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου"Ερυθρόλευκο" βάφτηκε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Εθνικού, που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου παρουσία 4.000 φιλάθλων.Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε εύκολα με 2-0 του Εθνικού και έμεινε μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός που είχε πολλές απουσίες με την ήττα αυτή έπεσε στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς.

Τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους" -που είχαν και δύο δοκάρια με τους Αμπράμοβιτς (10’), Πλιάγκα (71’)- πέτυχαν οι Μπουλούτ στο 55’ και Σολάκης στο 69’.

Ο διαιτητής του αγώνα Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ζαραδούκα, Αμπράμοβιτς, Ψιάνο και Γκράϊμ.

Ολυμπιακός Βόλου: Κηπουρός, Ψυχογιός, Ζαραδούκας (79’ λ.τρ. Καρλόπουλος), Κόρμπος, Μπουλούτ, Άλβαρεζ, Πλιάγκας (87’ Ιακωβάκης), Μόνχε, Ροτζέριο, Αμπράμοβιτς (74’ Καπετάνος), Σολάκης.

Εθνικός: Σουλογάνης, Παγώνης, Γκράϊμς, Σύρος (21’ λ.τρ. Βιδάλης), Καρακώστας, Αλημπάς (61’ Ραμπαβίλας), Ψιάνος, Κωστάκης (80’ Γιλμάζ), Σουμπίνιο, Χαϊκάλης, Φαρινόλα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον δημοσιογράφο Γιώργο Πλακίδα που έφυγε από την ζωή την προηγούμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES