15 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Επιμένει για Ντίας

Προσπάθειες για την απόκτηση του Κάτα Ντίας καταβάλλει ο Παναθηναϊκός, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει δύο κρούσεις στη Χετάφε για τον Αργεντινό αμυντικό, προσφέροντας αρχικά 1 εκατ. ευρώ και εν συνεχεία 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατ. ευρώ. Η απάντηση των Μαδριλένων όμως ήταν αρνητική με την υποσημείωση πως ο Ντίας παραχωρείται μόνο με μεταγραφή και όχι με λιγότερα από 2,5-3 εκατ. ευρώ.

«Αν ο Παναθηναϊκός θέλει τον Κάτα Ντίας, να κάνει πρόταση για να το συζητήσουμε. Αποκλείσαμε την περίπτωση δανεισμού. Δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τις απαιτήσεις μας», δήλωσε στη «SportDay» ο αθλητικός διευθυντής της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψη του αρκετές εναλλακτικές λύσεις, την ώρα που καθημερινά μειώνονται οι πιθανότητες απόκτησης του Εμάνουελ Πόγκατετς από τη Μίντλεσμπρο. Μία περίπτωση που κερδίζει έδαφος είναι του Φιλίπ Σεντέρος, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ τον Ιούνιο. Ο 25χρονος Ελβετός, ωστόσο, έχει πολύ υψηλό κασέ (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φέρεται να προτιμά να αγωνιστεί στην χώρα καταγωγής του, την Ισπανία.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του 26χρονου Γάλλου μέσου της Μαρσέιγ Ματιέ Βαλμπουενά, στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνουν πως έχει προταθεί, αλλά δεν ενδιαφέρονται τώρα για την απόκτηση χαφ.

Παραμένει στην ενδεκάδα ο Κλέιτον

Τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πιερικό, αλλά και οι πολλές απουσίες που υπάρχουν για το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, είναι πιθανό να διατηρήσουν τον Σίλβα Κλέιτον στην ενδεκάδα και του προσεχή αγώνα. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Σισέ, Κατσουράνης, Σιμάο (που έχει υποχρεώσεις για το Κόπα Άφρικα), Λέτο (που έχει και μία κάκωση στα πλευρά) και Ρουκάβινα, ενώ ο Σεϊταρίδης επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή νωρίτερα από το ματς με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική.

Εννέα παίκτες φαίνεται να έχουν εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Νίνη και Σαλπιγγίδη. Ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να παίξει ως αριστερό εξτρέμ αντί του Λέτο, ενώ για μία ακόμη θέση ερίζουν Κλέιτον και Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES