14 Ιαν 2010

Ξανάρχισαν οι εργασίες στον Πλάντραφο

Ύστερα από αρκετό καιρό στασιμότητας, παρατηρείται… κινητικότητα στον Πλάντραφο Ποταμού, στην περιοχή λίγο έξω από την πόλη, όπου κατασκευάζονται οι βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ Κέρκυρα.

Από χθες Τετάρτη υπάρχει εκεί συνεργείο το οποίο τοποθετεί την περίφραξη. Όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, οι συγκεκριμένες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχει θα παραγγελθεί και θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας (σε φυσικό χορτάρι), που θα έρθει σε τμήματα (κομμάτια).

Το έργο, λοιπόν, μπήκε πλέον στην τελική του ευθεία και σε λίγο καιρό θα έχει διεκπεραιωθεί. Αρκεί φυσικά να μην προκύψουν καινούργια… κωλύματα, όπως έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν…

Οι βοηθητικές εγκαταστάσεις στον Πλάντραφο αποτελούν έργο… πνοής για τον ΑΟ Κέρκυρα. Σύντομα η ομάδα θα διαθέτει στην… φαρέτρα της ένα πολύ σημαντικό «όπλο», στην προσπάθεια που θα κάνει για να κερδίσει τον… «πόλεμο» στη Σούπερ Λιγκ, όπου τώρα οδηγείται, και να καθιερωθεί στη μεγάλη Κατηγορία!

Το συγκεκριμένο βοηθητικό γήπεδο θα είναι το δεύτερο για τον ΑΟΚ, ύστερα από εκείνο που ήδη έχει και χρησιμοποιεί στα Γαζάτικα του Δήμου Φαιάκων.

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES