15 Ιαν 2010

Απέκτησε τον Μπρούνο Σούντοφ

Σε προφορική συμφωνία με τον Κροάτη πανύψηλο σέντερ (2.21), Μπρούνο Σούντοφ, ήρθε η Καβάλα.Απομένουν πλέον τα τυπικά για να υπογραφεί το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ανακοινωθεί επίσημα η απότηση του αθλητή.

Ο Σούντοφ έχει επταετή θητεία στο ΝΒΑ. Ηταν ντραφτ πικ δεύτερου γύρου το 1998 στο Ντάλας, όπου αγωνίστηκε από το 1998 (σε ηλικία μόλις 18 ετών) μέχρι το 2000. Την επόμενη διετία πήγε στους Ιντιάνα Πέισερς και το 2002-03 έπαιξε στους Μπόστον Σέλτικς. Επόμενοι σταθμοί του, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (2003-04) και Νιου Γιορκ Νικς (2004-05). Στη θητεία του στο ΝΒΑ είχε 1.7 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το 2004 αγωνίστηκε για λίγο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πένπιστερ, πριν επιστρέψει στους Νικς. Το 2005, μετά το "αντίο" του στο ΝΒΑ, υπέγραψε στην Αλικάντε και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Κύπρο και τον Πρωτέα.

Το Φεβρουάριο του 2008 επέστρεψε στην Ισπανία υπογράφοντας στη Λεόν. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους πήγε στη λετονική Ρίγα και ακολούθως στην Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ.

Αλεξανδρής: "Μία μεγάλη πρόκληση"
Χωρίς πρόβλημα ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κλειστό της Καλαμίτσας η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:00) με τον Άρη στο "Αλεξάνδρειο".

Ο τεχνικός της Ένωσης Καβάλας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Για μας αυτό το παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση, για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αφήσει ο Άρης".

"Το ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα δε χρειάζεται να το τονίσουμε και προέρχεται από μία καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, αν και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν πήρε σαφώς, τα αποτελέσματα που ήθελε. Σίγουρα πάντως, η αλλαγή του προπονητή, θα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Άρη. Εμείς δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο
".

Όσο για τον Αλέξη Κυρίτση, υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που μπορεί να δείχνει ότι έχει προβλήματα τον τελευταίο καιρό, έχει όμως μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα και μπορεί να τα ξεπεράσει. Εμείς δείχνουμε ότι από παιχνίδι, σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αφήσει για τη νίκη ο Άρης".

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί όσον αφορά στο ρόστερ της ομάδας, ότι ο Ντε Χουάν Κόλινς μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις κέρδισε πόντους όσον αφορά την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα απομάκρυνσής του.

Την ίδια ώρα ο Αλεξανδρής συνεχίζει να βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα γεμίσει την ρακέτα της με την περίπτωση του Τζάζβιν να μην απασχολεί και ο "εκλεκτός" του "τίγρη" να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι Αμερικανός ή κοινοτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES