15 Ιαν 2010

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ : ''ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ''

Φανερά ενοχλημένος ο προπονητής της ΒΟΛΙΔΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ρομπέρτο Μπολάνο, από τη συμπεριφορά του συναδέλφου του προπονητή του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ κ. Ξανθόπουλου, επικοινώνησε μαζί μας και όπως χαρακτηριστικά μας είπε του προκαλεί έκπληξη πως ένας άνθρωπος μπορεί να λέει άλλα σήμερα και άλλα αύριο !!!!
Συγκεκριμένα ενώ σε τοπικό τηλεοπτικό site ο κ. Ξανθόπουλος

ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή της ΒΟΛΙΔΑΣ, αποδίδοντας το επεισόδιο στην ''κακή στιγμή'' και στην ένταση του αγώνα, την επομένη σε άλλο site μίλησε εναντίον του κ. Μπολάνο !!!!!!
Εμείς βέβαια δεν είμαστε παρόντες στο ματς, όμως από πληροφορίες συναδέλφου που ήταν παρών, ο κ. Ξανθόπουλος συμπεριφέρθηκε άσχημα στον προπονητή της Κερκυραικής ομάδος. Κρίμα γιατί ο Ρομπέρτο δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς, ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε βέβαια σαν προπονητής και είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας, κόσμημα για το κερκυραικό ποδόσφαιρο. Και βέβαια ο χαρακτήρας του Μπολάνο ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία των διοικούντων τη ΒΟΛΙΔΑ, μια ομάδα που ''βγάζει υγεία'', πράγμα αρκετά δύσκολο στους καιρούς μας.....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES