15 Ιαν 2010

Αναστόπουλος: «Ποτέ δεν έχω φύγει αποτυχημένος»

Αισιόδοξος για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ποτέ δεν έχω φύγει αποτυχημένος. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα δεν έχει αποδώσει ούτε το 30% από αυτό που μπορεί», τόνισε. «Κάθε φορά που έρχομαι, αισθάνομαι ότι αγαπώ όλο και περισσότερο την πόλη, τους ανθρώπους και την ομάδα».

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην πρώτη αθλητική συχνότητας της χώρας:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΣ: «Είναι μία πόλη γνώριμη για μένα. Κάθε φορά που έρχομαι, αισθάνομαι ότι αγαπώ όλο και περισσότερο την πόλη, τους ανθρώπους και την ομάδα. Ο ΠΑΣ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της ομάδας επειδή είχα φύγει από εδώ στο παρελθόν. Σημασία έχει να είμαστε όλοι κοντά στον ΠΑΣ. Σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν οι παίκτες, που είναι πρωταγωνιστές, ο κόσμος, όλοι. Ποτέ δεν έχω φύγει αποτυχημένος. Άλλοι φεύγουν αποτυχημένοι και με τις κλωτσιές, αλλά δεν τα γράφετε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα: «Ξέρω τον ΠΑΣ καλύτερα από τον καθένα. Είναι αλήθεια αυτό, έστω κι αν ακούγεται εγωιστικό. Οι παίκτες δεν έχουν αποδώσει ούτε το 30% από αυτό που μπορούν, ατομικά και ομαδικά. Σε τόσο λίγες μέρες δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά. Μάγοι και προφήτες υπήρχαν προ Χριστού. Θα προσπαθήσουμε αρχικά να αλλάξουμε την ψυχολογία. Δεν νοείται μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ να μην ξέρει πώς να σταθεί στο γήπεδο».

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη: «Ο Άρης είναι καλή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε. Πρέπει να έχουμε πλάνο σαν ομάδα. Ο Κούπερ είναι μεγάλος προπονητής κι όπου έχει πάει έχει αφήσει τη σφραγίδα του. Είχα πάει και είχα παρακολουθήσει τη δουλειά του στην Ίντερ».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης και τις φήμες περί Στολτίδη και Γιαννακόπουλου: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Ο Στολτίδης είναι πολύ καλός παίκτης, έμπειρος και σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε θα βοηθούσε. Το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος. Καλά είναι τα όνειρα, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ και μετά το τέλος της περιόδου: «Ας παραμείνουμε στην κατηγορία και το ξανασυζητάμε. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή δεν είναι τι θα κάνω εγώ, αλλά να μείνουμε στην κατηγορία. Μετά θα δούμε».

Για την επιστροφή του Καστίγιο στον Ολυμπιακό και τον Ντάτολο: «Ο Καστίγιο είναι παικταράς, δεν το συζητάμε. Θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Δεν έχει σημασία που δεν έκανε καριέρα από τη στιγμή που έφυγε. Αν έπαιζε στη Σαχτάρ δεν θα επέστρεφε, θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντάτολο είναι τρομερός παίκτης, γρήγορος και διεισδυτικός. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ελπίδες για το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES