21 Οκτ 2009

ΑΕΚ: «Ζέστη» στο Σικάγο, κρύο στο Μινσκ

Καυτές» αναμένονται οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στο Σικάγο παρουσία του προέδρου Νίκου Θανόπουλου και του οικονομικού διευθυντή Μιχάλη Δημαράκη. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής είναι εκμεταλλεύεται καταστήματα σε 85 εμπορικά κέντρα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό οικονομικό μέγεθος, ενώ λέγεται πως ο κ. Κοζώνης, που βρίσκεται από τα 11 χρόνια του στις ΗΠΑ, επιθυμεί να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα για να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην πατρίδα του.
Από πλευράς των διοικούντων της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, όπως συμβαίνει και από τον Έλληνα επιχειρηματία. Ο κ. Κοζώνης δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα», ενώ ερωτηθείς αν ενδιαφέρεται να επενδύσει χρήματα στην ΑΕΚ, απάντησε: «Όχι. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθω κάτι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ, μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο όμως. Σας ευχαριστώ».

Κρύο, καιρός για «2»

Βαρυχειμωνιά συνάντησε η αποστολή της ΑΕΚ φτάνοντας στο Μινσκ, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για το Europa League (20:00). Το τσάρτερ κατά την προσγείωσή του βρήκε πυκνή ομίχλη και μεγάλη υγρασία, με τη θερμοκρασία να είναι στους 5 βαθμούς. Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας κάνουν λόγο για ακόμη χαμηλότερη θερμοκρασία την ώρα του αγώνα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία. «Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι κίνητρο για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης και δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Μας περιμένει ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δικαιολογίες για τον καιρό που θα συναντήσουμε εκεί. Ίσως βρέχει, αλλά το ίδιο θα αντιμετωπίσει και ο αντίπαλος. Βέβαια, μας βολεύει η ισοπαλία και θα ήμουν ικανοποιημένος αν ερχόταν», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις απουσίες της «Ένωσης» και την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει:

«Δεν έχω αποφασίσει για 1-2 θέσεις στην ενδεκάδα. Τι να κάνουμε με τον Χέρσι που τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή; Υπάρχουν, όμως, και άλλοι μεσοεπιθετικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Ο Νέμεθ είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος». Περίπου στις 13:30, η αποστολή έφτασε στην Λευκορωσία, συναντόντας κρύο, βροχή και ομίχλη... Σημασία πάντως έχει πως δεν προέκυψε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μπάγεβιτς για το αυριανό ματς, προσανατολίζεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γιάχιτς (σ.σ.: Αραούχο και Γεωργέας είναι τιμωρημένοι), Μαϊστόροβιτς, Αρσε και Χουανφράν. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Ενσαλίβα, έχοντας στα πλάγια τον Ιορντάκε (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Μπλάνκο (ή Μαντούκα) και ο Νέμεθ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Καφές, Ταχτσίδης, Σκόκο και Παυλής. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αραούχο, Γεωργέας, οι τραυματίες Ζεράλδο, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES