21 Οκτ 2009

ΑΝΤΡ. ΙΒΑΝΣΙΤΣ - «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

«Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα που έχει η ομάδα. Όμως η Στουρμ έρχεται στην Αθήνα με αυτοπεποίθηση μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο αυστριακό πρωτάθλημα, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος άσος της Μάιντς.

Και συνέχισε: «Η Στουρμ είναι ομάδα με δυνατότητες και θα της παρουσιαστούν ευκαιρίες στην Αθήνα, όπως συνέβη και στην Κωνσταντινούπολη. Τα δύο αυτά παιχνίδια μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, όπως και η Γαλατάσαραϊ. Όμως η Στουρμ διαθέτει μία νεανική ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό. Αν έπρεπε να ποντάρω, θα στοιχημάτιζα σε νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 ή ισοπαλία με 1-1.

Η Στουρμ θα πρέπει να προσέχει τον Καραγκούνη. Κινείται συνεχώς και ζητά την μπάλα. Μοιράζει το παιχνίδι και σκοράρει. Έχω ακούσει επίσης πως ο Κατσουράνης είναι σημαντικός για το παιχνίδι της ομάδας, αλλά δεν τους έχω δει να παίζουν μαζί. Ο Σισέ και ο Σαλπιγγίδης είναι δύο πολύ καλοί επιθετικοί που σκοράρουν».

Για το κλίμα στο ΟΑΚΑ ανέφερε: «Όταν το παιχνίδι είναι κάπως σημαντικό και εξελίσσεται καλά, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Οι οπαδοί της ομάδας είναι πολύ ένθερμοι, ιδιαίτερα σε ευρωπαϊκά ματς. Όταν στο στάδιο βρίσκονται 60.000 το κλίμα είναι εκπληκτικό».

Ο Ίβανσιτς αναφέρθηκε και στις αναμνήσεις του από την Ελλάδα: «Πέρασα δυόμισι υπέροχα χρόνια στην Αθήνα. Οι τελευταίοι έξι με οκτώ μήνες δεν ήταν τόσο καλοί όσο θα περίμενα. Παρόλα αυτά έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στην Ελλάδα και εξακολουθώ να έχω επαφή με κάποιους παίκτες και το σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε καλά το πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League όμως. Για την ομάδα οι ευρωπαϊκοί αγώνες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός εκπρόσωπος της Ελλάδας, πράγμα που κάνει περήφανους τους φιλάθλους της ομάδας και το τονίζουν συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES