21 Οκτ 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «Καλή μπάλα για τον κόσμο μας»



Τα σχέδια του για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στη Στουρμ Γκρατς, για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, καταστρώνει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός κόντρα στους Αυστριακούς θα επαναφέρει στη βασική εντεκάδα τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Ζιλμπέρτο και Σπυρόπουλο.Ο 55χρονος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση άνοιξε τα χαρτιά του. Μετά το αρχικό ζέσταμα χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Το ένα γκρουπ με το οποίο δούλεψε αποκλειστικά αποτελούσαν οι Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Λέτο και Σισέ.Το δεύτερο γκρουπ αποτελούταν απ' τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι γυμνάστηκαν με τους Μάικ Σνούι, Γιάννη Αναστασίου και Λόρενς Εμπεν, παίζοντας μίνι διπλά και 5 εναντίον 5. Στη μία γωνία του γηπέδου ο Τεν Κάτε μιλώντας στους παίκτες του δικού γκρουπ τους αποκάλυψε την απόφασή του. .«Εσείς θα ξεκινήσετε την Πέμπτη με τη Στουρμ. Να ξέρετε ότι μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή, σκληρή και επικίνδυνη ομάδα, την οποία έχουμε ήδη παρακολουθήσει πολλές φορές. Δεν θέλω κανείς να νομίζει ότι θα περάσουμε εύκολο βράδυ. Πρέπει να νικήσουμε για να αποκτήσουμε προβάδισμα για την πρόκριση και παράλληλα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας».

Οι αλλαγές που θα κάνει ο Ολλανδός: Ο Γκάμπριελ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σπυρόπουλος θα πάρει τη θέση του Καντέ αριστερά και οι Σαριέγκι - Βύντρα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα ο Ζιλμπέρτο θα αντικαταστήσει τον Σιμάο ως παρτενέρ του Κατσουράνη, ενώ και ο Σαλπιγγίδης γυρίζει στο βασικό σχήμα, ως δεξιός μεσοεπιθετικός δίπλα στους Καραγκούνη και Λέτο (αριστερά).

Η βασική διαφοροποίηση, ωστόσο, θα αφορά τον Καραγκούνη, ο οποίος δεν θα παίξει τόσο ως "ελεύθερος" πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά πιο κοντά στον άξονα -δηλαδή στους Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο- τροποποιώντας κατά τη διάρκεια του αγώνα το σύστημα σε 4-3-2-1.

Χάας: «Δεν είναι υπερομάδα»


Ο 35χρονος επιθετικός της Στουρμ, Μάριο Χάας, ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοράρει στις προηγούμενες συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2001 και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τους «πράσινους».

«Κόντρα στην ελληνική ομάδα είχα αγωνιστεί πολύ καλά. Εν όψει του ματς πρέπει να τους δείξουμε σεβασμό, όχι φόβο.Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε καλά. Δεν είναι υπερομάδα. Εάν εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι, σίγουρα έχουμε πιθανότητες να επαναλάβουμε το καλό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη (1-1 στην έδρα της Γαλατασαράι).

Εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό». Όσο για τον Σεντρίκ Καντέ με τον οποίο συνεργάστηκε πριν δέκα χρόνια στο Στρασβούργο τόνισε: «Τότε ήταν από τους μικρούς ποδοσφαιριστές που έκαναν προπονήσεις με εμάς. Έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστές»
  • Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, εκπρόσωπος της Μίλαν αναμένεται να βρεθεί αύριο το βράδυ στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσει τον Σωτήρη Νίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES