21 Οκτ 2009

Μπάγεβιτς: «Μας βολεύει και η ισοπαλία»!

Να αποφευχθεί η ήττα είναι το ζητούμενο στην ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Λευκορωσία (22/10, 20:00) για την 3η αγωνιστική του Europa League. Αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι κίνητρο για εμάς τα παιχνίδια της Ευρώπης και δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Μας περιμένει ένα παιχνίδι κόντρα σε πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δικαιολογίες για τον καιρό που θα συναντήσουμε εκεί. Ίσως βρέχει, αλλά το ίδιο θα αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Βέβαια μας βολεύει η ισοπαλία και θα ήμουν ικανοποιημένος αν ερχόταν», ήταν το πρώτο σχόλιο του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στις απουσίες της «Ένωσης» και την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει:

«Δεν έχω αποφασίσει κάτι για 1-2 θέσεις στην ενδεκάδα. Τι να κάνουμε με τον Χέρσι που τραυματίστηκε τη τελευταία στιγμή; Υπάρχουν, όμως, και άλλοι μεσοεπιθετικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Ο Νέμεθ είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος».

Όσον αφορά τις σκέψεις του Μπάγεβιτς για το αυριανό ματς, ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γιάχιτς (σ.σ.: Αραούχο και Γεωργέας είναι τιμωρημένοι), Μαϊστόροβιτς, Αρσε και Χουανφράν. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Ενσαλίβα, έχοντας στα πλάγια τον Ιορντάκε (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Μπλάνκο (ή Μαντούκα) και ο Νέμεθ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Γιαχάγια, Καφές, Ταχτσίδης, Σκόκο και Παυλής. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αραούχο, Γεωργέας, οι τραυματίες Ζεράλδο, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κάτι «τρέχει» στο Σικάγο

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον Νικό Θανόπουλο να ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, επειδή υπάρχει υποψήφιος αγοραστής που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» ενημέρωνε τόσο καιρό τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Νοτιά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτό είναι που φουντώνει τα σενάρια.

Όλα δείχνουν ότι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ είναι ο Χαράλαμπος Κοζόνης, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Ο κ. Κοζόνης είναι ο πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας «Delko Construction», η οποία φαίνεται πως έχει κατασκευάσει περισσότερα από 120 κτίρια στο Σικάγο.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, ο κ. Θανόπουλος – μαζί με τον Μιχάλη Δημαράκη – είχε την πρώτη του γνωριμία με τον άνθρωπο που φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τα διοικητικά της των «κιτρινόμαυρων».

Ο πρόεδρος και ο οικονομικός διευθυντής της «Ένωσης» έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις…εκπλήξεις που τους επιφύλασσε ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, ο οποίος τους ρώτησε για τον αυριανό (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) αγώνα της ομάδας με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοζόνης δήλωσε στην «Εξέδρα»: «Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα» και ερωτηθείς αν ενδιαφέρεται να επενδύσει χρήματα στην ΑΕΚ, απάντησε: «Όχι. Ωστόσο, αν θέλετε να μάθω κάτι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που βρίσκονται εδώ, μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο όμως. Σας ευχαριστώ».

«Δεν δοκιμάζεται στην Μπλάκμπερν ο Τζεμπούρ»

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος ξεκινά σήμερα προπονήσεις με την Μπλάκμπερν. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει πάρει άδεια από την ΑΕΚ να προπονείται στους «Ρόβερς» και να προσπαθήσει να πείσει τον Σαμ Αλαρντάις για την αξία του, προκειμένου να τον αποκτήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Δεν πρόκειται για δοκιμή. Αναζητήσαμε μια ομάδα για να κάνει προπονήσεις ο παίκτης και να διατηρεί τη φόρμα του», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Λυπημένος, στη «SportDay» και υποστήριξε: «Σχεδόν δέκα ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά θα μας ενημερώσουν τον Δεκέμβριο για το αν θα κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του».

Καταλήγοντας, ο ατζέντης του 25χρονου στράικερ τόνισε: «Αυτό που απασχολεί τον Ραφίκ δεν είναι το όνομα της ομάδας, αλλά τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πιστεύει ότι έχει την αξία να σταθεί σε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES