21 Οκτ 2009

AΡΗΣ: Αμφίβολος με ΑΕΚ ο Γκιάρο

Εκτός από το Νάτσο Γκαρσία που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στο δικέφαλο, είναι πιθανό ακόμα ένας παίκτης του Άρη να μην καταφέρει να δώσει το «παρών» στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ . Ο Ρονάλντο Γκιάρο θα εξεταστεί σήμερα από το γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να αποφασιστεί πότε θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «κιτρίνων». Ο 35χρονος αμυντικός ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και παρόλο που τα πρώτα δείγματα ήταν αισιόδοξα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να ακολουθήσει την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, δεδομένου ότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μιχάλης Σηφάκης αφού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν ανησυχητικά και έτσι ο διεθνής τερματοφύλακας έκανε φυσικοθεραπείες και σήμερα θα ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σε αλλαγές προσώπων αναμένεται να προχωρήσει ο Ιομάρ Μαζίνιο ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση πολλών παικτών στην Κρήτη και πιθανό να δοκιμάσει καινούργια πρόσωπα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι μόνες θέσεις που ο 45χρονος προπονητής σκέφτεται να κρατήσει ίδιες είναι αυτές των αμυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES