18 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Το μπαλάκι στον κόσμο

Την απόφαση να παραχωρήσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ το σύνολο των μετοχών του (18%) γνωστοποίησε ο Γκίκας Γκούμας με επιστολή του, που αποκαλύπτει μέσω του www.sport-fm.gr ο Γιάννης Κυφωνίδης. Παράλληλα διαθέτει 1,5 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι μισθοί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η κίνηση του Γκίκα Γκούμα συμπεριλαμβάνει και τον Πόλυ Χατζηιωάννου, αφού οι δύο άνδρες λειτουργούν σαν ένα.

Ακολουθώντας τα χνάρια των Τάκη Κανελλοπούλου και Νίκου Κούλη, πέταξαν το μπαλάκι στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και τον πρόεδρό της, Δημήτρη Χατζηχρήστο, που πλέον καλείται να διαχειριστεί το 44% των μετοχών του συλλόγου. Ανάλογο ποσοστό είναι αυτό των Νίκου Νοτιά, Πέτρου Παππά, Νάσου Θανόπουλου και Παντελή Αθηνή. Πλέον δημιουργούνται δύο μεγάλα «μπλοκ», ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Πέτρου Παππά, ο οποίος στήριζε πολλά στους Γκούμα-Χατζηιωάννου. Η Ερασιτεχνική, δηλαδή πρακτικά ο κόσμος της ΑΕΚ, φαίνεται πως μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα της αγαπημένης του ομάδας. Με όποια δικαιώματα, αλλά και ευθύνες συνεπάγεται αυτό...

Ικανοποίηση και... Αστέρας

Ευχαριστημένοι με την απόδοσή της ομάδας είναι όλοι στις τάξεις της ΑΕΚ, παρά την ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα. Η «Ένωση» πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα. Η εμφάνιση αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (16:45), παιχνίδι που ενδέχεται να αναβληθεί αφού η «Ένωση» ίσως να μην είναι σε θέση να συμπληρώσει 18αδα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα αυτό δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια των τραυματιών Σκόκο και Νέμεθ, που θα επανέλθουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός θα είναι και ο Χουανφράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES