18 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Χαμόγελα και αγωνία

Με χαμόγελα υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που τους φέρνει αντιπάλους με την Μπορντό. Η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη και γι'αυτό στον Πειραιά δέχθηκαν με ικανοποίηση τη γαλλική ομάδα. Αγωνία για Όλοφ Μέλμπεργκ και Έντσο Μαρέσκα, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη.

Ο Σουηδός αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στη διάρκεια του σημερινού διτέρματος, ενώ ο Ιταλός μέσος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής. Το αν θα αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στους «κίτρινους» θα αποφασιστεί αύριο, έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Από εκεί και πέρα ο Ιεροκλής Στολτίδης γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Οι Κριστιάν Λεντέσμα και Ματ Ντάρμπισαϊρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (εντός του γηπέδου). Η προετοιμασία των Πειραιωτών αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου θα ολοκληρωθεί αύριο στις 15:30, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη

Η 21μελής αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES