17 Δεκ 2009

δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Τζιμπούρ

Τζιμπούρ: «Θα έχω χρόνο να βρω ομάδα»!

Εξάλλου στην Αθήνα όπου συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με την ΑΕΚ, πλέον, έμαθε τα άσχημα μαντάτα ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο 25χρονος επιθετικός αποκλείστηκε από την 23άδα τη εθνικής Αλγερίας, που λάβει μέρος στο προσεχές Κόπα Άφρικα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10-31 Ιανουαρίου στην Αγκόλα.

«Μπορώ να καταλάβω την απόφαση του προπονητή μου. Είναι μια απογοήτευση για μένα, αλλά ταυτόχρονα θα μου δώσει την ευκαιρία να ψάξω με περισσότερη ηρεμία για ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα», δήλωσε ο Τζιμπούρ σε Αλγερινά Μέσα Ενημέρωσης για την απόφαση του Ραμπάχ Σαντάν και κατέληξε: «Σίγουρα είναι ένα βήμα πίσω, πριν από το άλμα (σ.σ. εννοεί το Μουντιάλ του 2010)».

Η ατάκες του Τζιμπούρ καταδεικνύουν την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή από την ΑΕΚ, αρκεί αν βρεθεί ο κατάλληλος σύλλογος. Η επιστροφή του στους Θρακομακεδόνες δεν σημαίνει ότι τον θέτει αυτόματα και στις επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον έχει προμηθεύσει με ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε από αρχές του χρόνου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τους υπόλοιπους.

*Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Χουανφράν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε 2-3 μέρες.

*Η ΑΕΚ δεν πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη ασφαλείας.

*Παραμένει θολό το τοπίο σε διοικητικό επίπεδο με τον Πέτρο Παππά να συνεχίζει τις ενέργειές τους, ώστε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και να την στελεχώσει με τους δικούς του ανθρώπους. Όταν θα είναι έτοιμος θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES