18 Δεκ 2009

Πρόταση – εισήγηση σε θέματα διαιτησίας.


Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα σημαντικό έργο ανάπτυξης και εξέλιξης της διαιτησίας μας. Συγκροτούνται από ανθρώπους με εμπειρίες και δυνατότητες ικανούς να υποστηρίξουν τις ανάγκες των διαιτητών και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει αυτό το ανθρώπινο δυναμικό να οδηγηθεί σε αποχώρηση από το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.
Οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, ακόμη και με το νέο σύστημα διαιτησίας, έχουν συμβολή και ρόλο στην ανάπτυξη εισαγωγικών σχολών και στις εβδομαδιαίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα συγκεντρώσεις των διαιτητών, χωρίς μάλιστα να προβλέπονται αποζημιώσεις και έξοδα.
Επιβάλλεται να υπάρχει ένα ψηλό επίπεδο συνεργασίας με τους θεσμούς της διαιτησίας και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επικρατήσουν αντιλήψεις απαξίωσης, υποβάθμισης και τελικά  κατάργησής τους, ειδικά μέσα σε ένα περιβάλλον προθέσεων συνολικότερης αναβάθμισης της διαιτησίας.
Με βάση αυτά τα δεδομένα το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας προτείνει την κατανομή των παρακρατούμενων ποσοστών από την αποζημίωση διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας ισόποσα σε ποσοστό 50% σε Ενώσεις και Συνδέσμους Διαιτητών.
Η εισήγηση αυτή δίνει τη δυνατότητα και στις Ενώσεις να ανταποκριθούν στο σημαντικό έργο οργάνωσης και ανάπτυξης των δομών της διαιτησίας, αλλά και στους Συνδέσμους να συνεχίσουν το χρήσιμο έργο τους.
Παρακαλούμε, λοιπόν, επειδή η πρότασή μας είναι ρεαλιστική και δίκαιη, να ληφθεί σοβαρά υπόψη στο σχεδιασμό σας, για το καλό της διαιτησίας και συνολικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Για το Δ.Σ
       Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

   Ανδρέας Προβατάς                          Παναγιώτης Ποζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES