18 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Στο «κυνήγι» του Μπεν Αρφά

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται αρκετά ενεργά με την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ. Οι σχέσεις του 22χρονου διεθνή Γάλλου μέσου με τον τεχνικό των Μασσαλών, Ντιντιέ Ντεσάμπ βρίσκονται σε οριακό σημείο γι’ αυτό η διοίκηση αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο.

Το 2008 τον αγόρασε από την Λιόν δίνοντας ως αντάλλαγμα 12 εκατομμύρια ευρώ. Με τα σημερινά δεδομένα όμως ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατ. θα άφηνε απόλυτα ικανοποιημένους τους διοικούντες την Μαρσέιγ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» έχει ταξιδέψει ήδη στη Γαλλία, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση.

«Τελειώνει» του Λούα Λούα

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα θα αποτελέσει εκτός απρόοπτου το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. Ο Κογκολέζος επιθετικός θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες στα τελευταία «εξονυχιστικά» ιατρικά τεστ και αν τα περάσει με επιτυχία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες το πιθανότερο έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια.

Βάσει της εισήγησης του Ζίκο προς την διοίκηση θα γίνουν δύο κινήσεις ακόμα στη διάρκεια του μεταγραφικού «παζαριού». Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει ζητήσει -ασχέτως των επιστροφών των τραυματιών- ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και στη μεσαία γραμμή.

Κορυφώνεται η προετοιμασία

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λίγκας. Σε περίπτωση νίκης θα αναδειχθούν αυτόματα πρωταθλητές χειμώνα. Ο Ντιόγκο προπονείται τις τελευταίες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Από την εξέλιξη του παιχνιδιού θα κριθεί το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Ο Μήτρογλου ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σχετικά με τη συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES