18 Δεκ 2009

Μπάγεβιτς: «Είχαμε άρρωστους παίκτες»

Στομαχικές διαταραχές παρουσίασαν παίκτες της ΑΕΚ πριν το ματς με την Μπενφίκα, όπως αποκάλυψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που πάντως παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της «Ένωσης».

«Δυσκολευτήκαμε να στελεχώσουμε ομάδα, γιατί κάποιοι παίκτες παρουσίασαν στομαχικές διαταραχές», δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία, αλλά όπως είχαμε υποσχεθεί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και σκοράραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στη διοργάνωση στην Μπενφίκα».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα αναφέρθηκε επίσης στο απρόοπτο πρόβλημα της ομάδας του. «Δεν υπήρχε σκοπιμότητα, γι’αυτό και πιστεύω πως έγινε καλό παιχνίδι. Εμείς είχαμε αρκετούς παίκτες που αντιμετώπισαν στομαχικές διαταραχές. Είχαμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι (την Τρίτη) και ίσως το πρόβλημα προέρχεται από εκεί. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έκαναν εμετό πριν το ματς», είπε ο Βραζιλιάνος χαφ, ενώ ερωτηθείς για το ποιος θέλει να νικήσει στο ντέρμπι της Μπενφίκα με την Πόρτο την Κυριακή, απάντησε: «Ο Ζεράλντο μπορεί να υποστηρίζει την Πόρτο γιατί εκεί παίζει ο αδερφός του (Μπρούνο Άλβες), αλλά εγώ είμαι με την Μπενφίκα. Είναι μία ομάδα στην οποία αγωνίστηκα και την οποία αγαπώ και σέβομαι».

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους, ανέφερε: «Είδα πως έχουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Κερδίσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους και τη νίκη, παρότι δεν είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Στα τελευταία 15-20 λεπτά ήμασταν κουρασμένοι. Πλέον περιμένουμε την κλήρωση για την επόμενη φάση. Πιστεύω πως αν προκριθούμε στους 16 από εκεί κι έπειτα όλα μπορούν να συμβούν. Το επίπεδο της διοργάνωσης ανεβαίνει με την είσοδο των ομάδων από το Champions League, όμως η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να τις ανταγωνιστεί».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Άνχελ Ντι Μαρία, τόνισε: «Κάναμε καλή εμφάνιση και οι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έδειξαν πως θέλουν και μπορούν να είναι στην πρώτη ομάδα. Έδειξαν την αξία τους», ενώ για το καταπληκτικό δεύτερο γκολ που πέτυχε είπε: «Ήταν μία εξαιρετική μπαλιά από τον Μάρτινς, βρέθηκα απέναντι από την εστία και επειδή δεν χρησιμοποιώ συχνά το δεξί μου πόδι, έφερα το αριστερό μου πίσω από το δεξί για να σουτάρω. Ευχαριστώ το Θεό που σκόραρα ένα πολύ όμορφο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES