18 Δεκ 2009

ΠΑΟ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νίκη για να… αγχώσει τον «αιώνιο»

Την έβδομη εντός έδρας νίκη του, με την οποία θα επανέλθει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας και θα περιμένει «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» για να παραμείνει εκεί, θα ψάξει απέναντι στον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός. Την έκπληξη που θα τους επιτρέψει να «αποχαιρετήσουν» με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει, θα κυνηγήσουν στο -αλώβητο- ΟΑΚΑ οι Ηπειρώτες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με απόντες τον Μάντζιο, που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και τον Σαριέγκι που αναρρώνει ακόμα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στη χολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα, ενώ απο τις δοκιμές του Νίκου Νιόπλια διαφάνηκε η πρόθεση του να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Λέτο και Σαλπιγγίδη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του είχαν τετ α τετ με τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ανακοινώθηκε η αποστολή. Από αυτή αποκλείστηκαν οι Μαχλελής, Δάρλας, Τζιόλης Μάντζιος Σαριέγκι, Μαρίνος και Καρνέζης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 20μελή αποστολή θα μεταβεί στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Θύμιος Γεωργούλης γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί προκειμένου να προσπαθήσει για ότι καλύτερο στο παιχνίδι με τους «πράσινους». Κοντά στον Βερόν του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Ηπειρώτες.

Αναλυτικά, οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν το βράδυ της Παρασκευής είναι οι: Ζαφειρόπουλος, Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Βάντερσον, Κούσας, Μαϊστόροβοτς, Μιχαήλ, Μιχαλόπουλος, Κανακούδης, Μπαλάφας, Ανδράλας, Τζάνης, Σιαλμάς, Ντιμπαλά, Μενδρινός, Μπουχάν, Καζναφέρης, Γεωργιάδης, Κοντογουλίδης και Σαϊτιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES