18 Δεκ 2009

Επιστρέφει ο Ζαγοράκης!

Στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ύστερα από περίπου τρεις μήνες. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» είχε ανακοινώσει την παραίτησή τους στις 8 Οκτωβρίου και θα ξαναγυρίσει μετά τις 8 Ιανουαρίου του 2010, όταν θα ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης και η συμπλήρωσή της από το Πρωτοδικείο.

Ο παλαίμαχος μέσος δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα πιέσεις και βρέθηκε η φόρμουλα για το καλό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Όσον αφορά τον νυν πρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα, θα είναι δίπλα στον Ζαγοράκη, κάτι σαν δεύτερος στην ιεραρχία με τον «Ζαγόρ». Ο λόγος είναι ότι τη θέση του τεχνικού διευθυντή που κατείχε παλιότερα έχει πάρει πλέον ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Θέλει επιθετικό και σύντομα!

Προτεραιότητα αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η αναζήτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος θα πάρει πάνω του το σκοράρισμα της ομάδας. Ο Ζήσης Βρύζας και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, προχωρώντας περιπτώσεις παικτών που θα «ξεσκαρτάρουν» το επόμενο διάστημα.

Στον «Δικέφαλο» θέλουν όποιος έρθει να έχει παιχνίδια στα πόδια του (ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί) και η μεταγραφή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου (για να μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Σάντος για τον β’ γύρο της φετινής σεζόν).

Οι διαδικασίες έχουν επισπευστεί, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και το γεγονός ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Λούσιο Φιλομένο (που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα… πιτς).

Όσον αφορά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, οι παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αποφάσισαν αυτό να πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και χθες σύσσωμη η διοίκηση δείπνησε, συζητώντας για θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Τα πλάνα του Σάντος για το ματς με Εργοτέλη

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΣΚΑΪ) αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο» στο Παγκρήτιο Στάδιο και δεν θα προβεί σε καμία αλλαγή, σε σχέση με το ισόπαλο (0-0) ματς στην έδρα της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Παπάζογλου.

Εκτός αποστολής θα μείνουν ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν (δεν υπολογίζεται και ταλαιπωρείται από ίωση), ο Φιλομένο (συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (υποβλήθηκε χθες σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του στον έξω μηνίσκο).

Στην πόρτα της εξόδου...

Στον Λεβαδειακό θα παραχωρηθεί ο Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μέσος έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι (στο 3-0 επί του Λεβαδειακού, στις 30/08) και στον «Δικέφαλο» θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος μέχρι το τέλος της σεζόν δανεικός σε κάποια ομάδα.

Όσον αφορά τον Μίρκο Σαβίνι, ο μάνατζερ του Ιταλού αμυντικού, Φρεντερίκο Παστορέλο, είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, ο Ιταλός ατζέντης φέρεται να ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για κάποιους επιθετικούς που εκπροσωπεί, οι οποίοι έχουν προταθεί.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα στην πατρίδα του 30χρονου παίκτη τον θέλουν να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τούμπα, επειδή θέλει να έχει θέση βασικού. Ένας άλλος μάνατζέρ του, ο Αντρέα Μορέτι, δήλωσε στην Ιταλία: «Έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιες ομάδες για τον Μίρκο, χωρίς όμως, να υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν. Τον Μίρκο τον ενδιαφέρει οποιαδήποτε αξιόλογη περίπτωση, ακόμη και από τη Serie B. Ο πρόεδρος της Νάπολι, ο κ. Ντε Λαουρέντις, έχει μιλήσει με πολύ θετικά λόγια για τον Σαβίνι. Ελπίζω να προχωρήσει και σε πράξεις. Αν δεν προχωρήσει τίποτα τώρα, ο Μίρκο θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και βλέπουμε».

Μουσλίμοβιτς: «Ούτε στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Την άποψη ότι τα όσα αισθάνεται στον ΠΑΟΚ δεν θα τα ένιωθε ούτε αν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «extrasport». Ο Βόσνιος επιθετικός, ο οποίος υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση (η διάρκεια της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες), έκανε την ευχή οι τραυματισμοί στον ΠΑΟΚ να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μουσλίμοβιτς:

«Όλα είναι καλά και εύχομαι να είναι ο τελευταίος τραυματισμός όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα. Η παρουσία μου στο χειρουργείο θεωρώ πως δεν θα είναι κάτι το σοβαρό αφού πρόκειται για μια αρθροσκόπηση για αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο μου. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους παίκτες του και η αλήθεια είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό γιατί οι τραυματισμοί που είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα», ανέφερε αρχικά για τον τραυματισμό του.

Στη συνέχεια, ο Βόσνιος μίλησε για το μέλλον στον ΠΑΟΚ: «Το βλέπω με θετικό μάτι. Είμαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετά το τέλος της χρονιάς άλλαζα ομάδα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω γεμάτος ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής κάτι που δεν είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί. Είμαι πραγματικά τυχερός και εύχομαι και σε άλλους ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτό που αισθάνομαι εγώ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω εξάλλου ότι αυτό που εισπράττω δεν συγκρίνεται ούτε με το αγωνίζεσαι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης».

Καταλήγοντας, ο 28χρονος παίκτης εξέφρασε την ελπίδα να βρει περισσότερες φορές τα αντίπαλα δίχτυα: «Εύχομαι να πετύχω πολλά περισσότερα γκολ στη συνέχεια της χρονιάς και να είμαστε γεροί και τυχεροί ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είμαστε νικητές και θέλω να προχωρήσουμε μπροστά. Θεωρώ ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στο πρωτάθλημα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο τέλος της χρονιάς με περισσότερη συγκέντρωση στα πλέι οφ από ότι πέρσι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κατακτώντας καλύτερη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES