13 Οκτ 2009

Ζίκο: «Να ριζώσω στην Ελλάδα»


Για πάντα στον Ολυμπιακό. «Μετά λοιπόν από αρκετά χρόνια ήρθε πλέον η στιγμή να ριζώσω σε μία χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στη εφημερίδα «Cruzeiro Online». Παράλληλα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ντέιβιντ της Φενέρμπαχτσε.
«Έχω ζήσει σε πολλές χώρες του κόσμου και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρέπει να προσαρμόζομαι ανάλογα με τον τρόπο ζωής κάθε χώρας. Μετά λοιπόν από αρκετά χρόνια ήρθε πλέον η στιγμή να ριζώσω σε μία χώρα», ανέφερε αρχικά ο Ζίκο.
Και συνέχισε: «Δεν είχα προγραμματίσει να γίνω προπονητής. Όταν όμως μου το ζήτησαν από την Κασίμα Άντλερς και ύστερα από την Ιαπωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ. Στην πορεία βέβαια ανακάλυψα ότι μου άρεσε η συγκεκριμένη δουλειά και συνειδητοποίησα πως μετά την καριέρα του ποδοσφαιριστή είχα την ευκαιρία να ανοίξω μία νέα σελίδα.

Έχω πια πολλές εμπειρίες από διαφορετικές χώρες και, μόνο αν καταφέρει κάποιος να ζήσει σε τόσα μέρη του κόσμου, μπορεί να καταλάβει τι εννοώ». Ο Ζίκο αναφέρθηκε και στα πολλά δημοσιεύματα του τούρκικου Τύπου, που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για τον Ντέιβιντ: «θέλω πολύ να δω τον Ντέιβιντ στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES