13 Οκτ 2009

«Δεν είναι αλήθεια…»

Κάτι που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και είναι φυσιολογικό σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, χαρακτήρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος την ένταση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα της Εθνικής με τη Λετονία, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νεαρός αμυντικός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και δήλωσε πως γράφτηκαν υπερβολές και ψέματα.

«Πιστεύω ότι μπορούν να συμβούν πολλά σε ένα παιχνίδι. Γράφτηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δεν αρέσει σε κανέναν να γράφονται πράγματα που δεν έγιναν και λόγια που δεν ειπώθηκαν. Να υπάρχει μια στιγμή έντασης σε λογικά πλαίσια, να πει κάποιος σε έναν άλλο δυο κουβέντες, είναι κάτι που γίνεται σε κάθε γήπεδο και κάθε αγώνα. Με πειράζει πολύ ο τρόπος που βγαίνουν κάποια πράγματα. Δεν είναι αλήθεια», τόνισε.

Αναφορικά με το βελτιωμένο πρόσωπο που παρουσίασε η ελληνική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Σαββάτου, είπε: «Δεν νομίζω ότι άλλαξαν πολλά πράγματα. Ήμασταν καλύτεροι αμυντικά, δεν αφήναμε κενούς χώρους και μαρκάραμε καλά όλη η ομάδα. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και δεν πουλάγαμε εύκολα την μπάλα. Πιστεύω πως η Λετονία ήταν πολύ πιο κακή στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, ενώ εμείς δεν είχαμε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας από ημίχρονο σε ημίχρονο».

Η Εθνική αναμετράται την Τετάρτη με το Λουξεμβούργο στο ΟΑΚΑ και με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, εκτός και αν η Ελβετία χάσει από το Ισραήλ και της… προσφέρει την πρώτη θέση. «Δεν νομίζω ότι η Ελβετία θα χάσει το ματς. Το θεωρώ μάλλον αδύνατο. Εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε το δικό μας ματς και μετά τα μπαράζ», τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Όσο για τα μπαράζ του Νοεμβρίου, ο αμυντικός της Τζένοα ανέφερε: «Έχει σημασία να μην παίξεις με μία ομάδα, όπως η Γαλλία και η Ρωσία. Με όποια ομάδα από τις πιθανές αντιπάλους και αν κληρωθούμε είναι στο χέρι μας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να φτάσουμε στο στόχο μας. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχω κάποια προτίμηση αναφορικά με τον αντίπαλο. Αν εμείς είμαστε καλοί και παίξουμε καλά, πιστεύω πως θα περάσουμε».

Πολύς λόγος γίνεται για το ποια έδρα θα πρέπει να φιλοξενήσει το μπαράζ. «Δεν είναι σωστό να παίζει η Εθνική ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα, και να μην έχει κόσμο. Πάνω από όλα είναι το εθνόσημο. Ο κόσμος δεν ήταν πολύς στο ματς με τη Λετονία. Το ότι έκανε υπομονή και μας στήριξε είναι κάτι που πρέπει να κάνει σε όλα τα ματς. Εγώ θα ήθελα όταν παίζει η Εθνική να είναι γεμάτο το γήπεδο ή τουλάχιστον να έχει πολύ κόσμο», ανέφερε ο διεθνής άσος, χωρίς να πάρει σαφή θέση.

Ο ίδιος από την Πέμπτη και μέχρι τα μπαράζ του Νοεμβρίου θα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Τζένοα. «Το πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι σε σχέση με πέρυσι δεν είναι τόσο δυνατό. Έχει αποδυναμωθεί πολύ η Μίλαν, η Ίντερ δεν είναι ως τώρα τόσο καλή όσο πέρυσι, ενώ ομάδες όπως η Αταλάντα και το Παλέρμο δεν είναι τόσο δυνατές. Όμως υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Το ματς του Σαββάτου με την Ίντερ είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε αποδείξει ότι στην έδρα μας αυτά τα ματς δεν τα χάνουμε. Μπορεί να μην τα κερδίζουμε, όπως έγινε με τη Γιουβέντους, αλλά δεν τα χάνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, σίγουρα καλύτερη από μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES